Б. Бонев размазва ”недоразумението” В. Симеонов за оградата, Колтуклиева го упреква в бруталност

https://svobodnoslovo.eu/politika/b-bonev-razmazva-nedorazumenieto-v-simeonov-za-ogradata-koltuklieva-go-uprekva-v-brutalnost/25183 SvobodnoSlovo.eu
Б. Бонев размазва ”недоразумението” В. Симеонов за оградата, Колтуклиева го упреква в бруталност

На това недоразумение от Меден рудник искам да му припомня текста за набедяване. Това е престъпление срещу правосъдието. Народен представител изнася данни за корупция. И майтапчията от Бухенвалд го набедява пред прокуратурата. Класика! Това пише бившият вътрешен министър Богомил Бонев.

Така той коментира скандала между Валери Симеонов и Елена Йончева за оградата. Вицепремиерът подаде сигнал до прокуратурата, че журналистката изнасяла класифицирана информация.

Ето какъв sms пък е изпратила на В.Симеонов журналистката Соня Колтуклиева: Г-н Симеонов, да сравнявате Великата китайска стена със скандалната българска ограда е нелепо и обидно - и за китайците, и за българите. Да ни призовавате да се гордеем с телени заграждения е чудовищно! Вие наистина не можете да осъзнаете, че сте вицепремиер на европейска държава през 21 век...говорите брутално и обиждате интелигентността на хората, които все още вярват в държавността в тази изтормозена страна. Осъзнайте се, моля Ви!

frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.