БЪЛГАРИЯ КАТО ПСИХИАТРИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/balgariya-kato-psihiatrichna-laboratoriya/128134 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРИЯ КАТО ПСИХИАТРИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ

България все повече заприличва на психиатрична лаборатория, в която се експериментира доколко светът може да стиска очи и зъби пред управляващи с психични отклонения на малка страна. Защото, ако се вгледаме внимателно, вече има един такъв, който е наследствено луд в Азия… (Явно някъде онаследяването на ръководен пост може и генетично да стане, като Северна Корея, примерно… То и Северна Македония май натам върви… Въобще, на нас посоките ни пречат, после северните посоки ни пречат ретроградните меркурии… ) Да сринеш една страна, пък била тя и България не било обаче лесна работа.

На Про100 Киро му трябваха месеци. То е почти като хленчът на българина за крайната бедност. Понякога си мисля, че не е беден народът тогава, когато кофите за смет изхранват не стотици, а хиляди. Про100 Киро бе на път да провери тази хипотеза и да провери докъде ще се стигне. Щом същите тези клошари могат да събират дори капачки за закупуване на ковьози от сметищата… Значи не всички капачки се събират от благородния българин, щом в кофите за смет могат да се намерят. Но до тука със социалния експеримент. Нервната система на българина е като корабни въжета… Няма сила, която може да ги скъса тези нерви. Можем да изнасяме от тези въжета в страните, където е въведена доброволната евтаназия. Няма обесен, който може да скъса подобно нервно окончание.

Като се замисли човек, сега разбирам защо българинът страда от дископатии – един такъв нерв да прещипеш върви се оправяй. И всичко това последната година бе проверено от Про100 Киро. Все си мислих, че протестите за няколко месеца ще прераснат в бунт на гладните. Но българинът сифилис хваща от собствена жена, глад не хваща. Обикаля кофите за смет, събира капачки за ковьози, гледа строшени кинескопи и си представя, че от тях им говори Киро… И му вярва… А светът наблюдава експеримента отстрани и разбира как повече от половината ни история е била заета от робства и владичества… Защото няма къде да се намери толкова удобен за това народ. Освен в Северна Корея…

Христо СТОЯНОВ

https://diagnoza.net/

13 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

МВнР би подкрепило запорирането на сметките на Руския културно-информационен център, увери Мария Габриел

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Бойко Борисов и Мария Габриел подкрепят кирцата и денков....

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Знаете ли коя е тази... - дрън, дрън, бла - Това заяви в предаването "Лице в лице" по bTV съдията от Софийския градски съд Мирослава Тодорова във връзка с казуса с Мартин Божанов - Нотариуса.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Пеевски побърка Хр. Иванов... прави си гаргара с него...

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

Кажи като Украйна за да е ВЯРНО!!! Кирчу це ЗЕленский!!!

Коментирай

Грую

преди 2 месеца

Пеевски им цепи главите с брадвата! Днес каза нещо много интересно между лакърдиите за Мравояда, а именно че нещата се променят в света! Като че започват да преместват яйца в друга кошница май

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Христо СТОЯНОВ, о глупавий писателю, другата седмица Боко ще се прегърне с Кирцата и Хр. иванов, ще се разберат и отново ще продължат да управляват заедно... в името на нато и ес...

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

"Днес господин Бойко Борисов ми се обади и аз се радвам, че възобновихме диалога. България трябва да има правителство и сега е моментът да водим преговори", Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов в предаването "Панорама" по БНТ. .

Коментирай

Балък

преди 2 месеца

Чудех се, защо е в парламента КОЙ, а то било за да се чува гласът на ДПС.Браво, нека се чува !! Само, че какви простотии дрънка този глас в момента - малейййй !!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Христо Иванов: След разговор с господин Бойко Борисов диалогът е възобновен - Да не забравяме все пак че мазника Христо Иванов беше вицепремиер на бандита Борисов ! Бяха си дупе и гащи! И сега са си такива, не се заблуждавайте! --- Бойчо : ==== виж кво Ристю, няма само аз да му пускам на Пеевски ще трябва и ти да му пуснеш. ==== Ристю: А за тва проблем няма, но повече мазни турски кафета не искам да пия .....

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

"Христо, като го гледам, според мен е от най-древната професия - просто една сладка куртизантка, която лъже, после си признава, сяда по скутове, после излиза обиден, сърдит", каза Пеевски за Иванов.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Говорителката на администрацията на Байдън Карин Жан-Пиер от кой пол е?

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Една жена хванала мъжа си "на калъп" с любовницата му. И попитала с леден тон: - Иване, какво правиш в момента, бе?! Можеш ли да ми дадеш някакво приемливо обяснение? Оня мълчал гузно и мигал на парцали! Мамената съпруга подхванала отново: - Иване, да не оглуша внезапно?! Зададох ти ясен въпрос! Какво правиш? Отговаряй веднага!!! Тогава, неверникът придобил благочестиво изражение и отвърнал с нехаен тон: - Какво да правя, бе, Мими? Какво толкова страшно мога да правя? Нищо особено! Поебв*м тука тая добра женица!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.