БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЕВРОПА ДА ДУХА ГЛУХАРЧЕТА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/balgariya-nad-vsichko-evropa-da-duha-gluharcheta/15336 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! ЕВРОПА ДА ДУХА ГЛУХАРЧЕТА!

"Свободна Европа" свободно се гаври с българския патриотизъм. Имало конкурс за есе за Васил Левски и ученик от Априловската гимназия в Габрово написал, че враговете са около нас, понякога зад лицата на европейските ценности. Есето е спечелило първа награда и е възмутило до дъното на калната им душичка евроатлантическите либерасти! Как можело, значи! Възмутени били! Как било възможно да се награди есе, което не насаждало европейски ценности!

А сега, либерастки духалки, внимателно ме изслушайте. България е тук от тринадесет века, когато вие дори държава сте нямали, а в случая с господаря на СЕ - дори континентът ви не е бил открит. Дошли сме тук с меч и сме решили, че нашето място е тук. И много от вашите прадеди, който са искали с кръв и меч да ни насаждат през вековете европейските си ценности, са оставяли костите си по българските земи! Така, че внимавайте с европейските ценности, че по нашите земи понякога като хан Крум лекуваме стресът от такова нещо с направата на чаши...от главите ви!

България е над всичко! Над предателите! Над личните дребнави интереси и еснафщината! Над временнети проблеми и отчаянието! Над вашите либерастки простотии. Вие сте наши врагове! Както правилно го е написало момчето - истински българин, който ми връща вярата, че има надежда за България!

Не се залъгвайте по предателите, които ни управляват. Не си мислете, че ще избиете България от сърцето на българина и ще я замените с неолиберастгейски "ценности". Вие провалихте вашия свят, подменихте си ценностите. Искате и нас да съсипете.

Какви са ви европейските ценности? Мултикулти общество? Тридесет и осем пола? Да привличате нашите младежи за работна ръка? Да използвате нашите българи да ви сменят подлогите и да ви мият чиниите? Да вземате на концесии богатствата на България?

Тази няма да я бъде! България е най-важната. И е над всичко! Често се е налагало да ви го припомняме! Не се лъжете по временното ни безсилие. Когато прекалите, ние ще ви чакаме! И ще получите отговор!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.