България претърпя поредното унижение за Шенген. Всички подритват слугинажа

https://svobodnoslovo.eu/politika/balgariya-pretarpya-porednoto-unizhenie-za-shengen-vsichki-podritvat-sluginazha/119461 SvobodnoSlovo.eu
България претърпя поредното унижение за Шенген.  Всички подритват слугинажа

България претърпя поредното унижение за Шенген.

Всички подритват слугинажа. 

Бутафоркото Денков - единственият академик в света, самоназначил се за такъв, докато е бил министър - трябваше да хвърли оставка още снощи във Виена.

Няма вече никакви формални или неформални основания за съществуването на сглобката.

Още живот на сглобката е тъждествено с още милиарди външен дълг, още несъбрани данъци от Лукойл и останалите чуждестранни монополисти на пазара ни (щото има и Дънди прешъс все пак, нали...), още кражби на романтичното дуо Кокорчо - Спецов, още Коледи без коледни надбавки.

Борисов трогателно се оправдава, че ги крепял само заради войната в Украйна и Израел.

Без Спецов и Кокорчо как ще се промени ходът на войната, питам аз. И що за тъпизми. Денков ли крепи международното положение? Фронтът ли ще се разтресе, ако тези плужеци бъдат ометени от властта? Какъв е проблемът да има извънредни парламентарни избори, както в неделя ще има местни? Как влияе на военните действия?

"Галя още не дава" - така си кажи, Бойко, че да ти олекне.

А колкото до войната...Най-страшната война се води между самите нас, хванали сме се за гушите. За безумно разделения народ обаче никой не мисли и не страда.

Недялко Недялков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.