Бареков: Борисов ще е пак премиер само в старческите си сънища

https://svobodnoslovo.eu/politika/barekov-borisov-shte-e-pak-premier-samo-v-starcheskite-si-sanishta/25969 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Борисов ще е пак премиер само в старческите си сънища

Борисов плаши Нинова с Пеевски, но всъщност той самият се страхува. Най-много го е страх от Пеевски и Доган. Показа го през 2013 г. Страх го е и от Цветанов. Страх го е и от мен. Това заяви във своя фейсбук профил Николай Бареков.

Вижте целият коментар:

Борисов плаши Нинова с Пеевски, но всъщност той самият се страхува. Най-много го е страх от Пеевски и Доган. Показа го през 2013 г. Страх го е и от Цветанов. Страх го е и от мен. Както се досещате, Борисов е ярък страхливец. Комплексиран от мен заради Костинброд, който е реалност. Комплексиран от звучния юмрук, който му нанесе Румен Радев на президентските избори.

Бойко Борисов, издание 2017, вече е олдфешън олд мен. Страхува се неистово от сенките на миналото си.

Има си "началник" на главата. Радев не е просто КОЙ от задкулисието, Радев е президент с пет години мандат напред. На финала му Борисов ще е пенсионер, отдавна прехвърлил шейсетака. Дядка. А генерал Попов никога няма да бъде вицепремиер на Борисов поради една проста причина. Борисов никога повече няма да е премиер, освен в старческия си сън. Лека му нощ!

Резултат с изображение за Бареков

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.