Бареков: Защо мачкате един напълно безобиден и провален "президент" ?

https://svobodnoslovo.eu/politika/barekov-zashto-machkate-edin-napalno-bezobiden-i-provalen-prezident/23848 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Защо мачкате един напълно безобиден и провален "президент" ?

По повод вълненията около връзката на бившия президент Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова, Николай Бареков се изказа в социалната мрежа.

Публикуваме коментарът му, без редакторска намеса:

Защо мачкате един напълно безобиден и провален "президент" заради една любов?! Връзката с една синоптичка ли е най-лошото качество на Плевнелиев? То бих казал дори, че е най-голямото му постижение и достойнство. Чувам нелепици как (едва ли не) "Чехлю" си правел пиар със синоптичката за по-следващ мандат като президент или направо да оглави "дясното"....

Вие, сериозно ли? Оставете човечеца на мира или му дайте път напред, за да стане президент на Асоциацията на синоптичките и метереологичните работници....(ако все пак има такава)

Николай Бареков: "Чехлю" да стане президент на Асоциацията на синоптичките и метереологичните работници

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.