БЕЗЗАЩИТНАТА МАФИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/bezzashtitnata-mafiya/15301 SvobodnoSlovo.eu
БЕЗЗАЩИТНАТА МАФИЯ

Резилът си е голям. Севдето и Онуй се оплетоха като патета в кълчища в обяснения. И дори тези, които не вярваха на Божков, повярваха като видяха как изпаднаха в паника и как пик-ливите и свински медии се втурнаха да бранят мафиотската чест.

Стана ясно, че все пак Севдито е ходила до офиса на Божков. Имам няколко версии:

- ежемесечно е ходила да я изнасилва Божков в четвъртъците /по твърдения на Найденов/. Версията не издържа много, защото Божков е все пак човек естет.

- свеждала е лично законите и законопроектите на бизнеса по нареждане на Онуй /справка - Онуй заповяда на шефа на АПИ да бие барабан и да обикаля площадите да уведомява населението, може пък Севдито да я е карал да обикаля офисите на бизнесмените с тъпан и да крещи какви са промените в законите, които ги засягат/.

- вземала е комисионната на шефа си. В тези случаи на други посредници не се разчита, защото тайната се разчува. На Севдито евентуално се подхвърля някоя пачка за услугата и да си трайка, останалото се скатава в зайчарника и с правителствените полети се изнася в чужбина като дипломатическа поща.

- Севдито е тежко болна с психично заболяване и има периоди на сомнамбулизъм, като не знае къде е ходила и какви чували с пари е вземала, затова няма спомен какви точно ги е вършила в офисите на Божков.

Оправданията на Севдито, че неин роднина е работил за Божков, вместо да потвърди, опровергава версията й. Защото практика е да се сложи човек при този, който трябва да плаща, да следи ситуацията и да докладва при съмнително поведение. Ако бях главен прокурор, и Севдито, и родата щяха вече да се обясняват в ареста.

Сагата все повече ми заприлична на ситуация с изневяра, когато прелюбодейците са хванати на калъп и заснети и се обясняват как са се намокрили от дъжда и се е наложило да се съблекат и да си изсушат дрехите, а очите на наблюдателите не виждат това, което виждат, и то не е съвсем изневяра, защото може точилка да мине между двамата.

Та така и Севдито. Разбирам я обаче и нея. Я си е отворила устата, я ковида ще натръшка цялата й рода и приятели до девето коляно и ще напълнят чувалите с тях. В България защитени свидетели не може да има.

А още повече ще са ми интересни обясненията на Гешев, когато намери време да коментира маловажния проблем между разследванията за две джебчийски кражби!

Така, драги българи, очите ви не виждат това, което виждат, ушите ви не чуват това, което чуват. Вие сте геврек!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.