Бориславова: Цяла седмица гледаме неуспешните опити на Делян Добрев да клати редовното правителство

https://svobodnoslovo.eu/politika/borislavova-cyala-sedmica-gledame-neuspeshnite-opiti-na-delyan-dobrev-da-klati-redovnoto-pravitelstvo/113907 SvobodnoSlovo.eu
Бориславова: Цяла седмица гледаме неуспешните опити на Делян Добрев да клати редовното правителство

Сглобка е, не е коалиция. И не е приятно, но все още не е загубило смисъл, написа във Фейсбук Лена Бориславова от ПП-ДБ

Цяла седмица гледаме неуспешните опити на Делян Добрев да клати редовното правителство. Това написа във Фейсбук Лена Бориславова от ПП-ДБ.

"Първо с прибързаното и необмислено предложение да прекъсне доставките на петрол за цяла България след 7 дни и да повиши цените на горивата за всеки потребител…след това да ни изкара и от еврозоната с предложенията си по бюджета като възпрепятства събираемостта на данъците...

Е, от 5:41 сутринта днес вече имаме приет редовен бюджет с първоначалните параметри на МФ: с 3% дефицит, гаранции за по-висока събираемост, решителни социални мерки и предвидимост за бизнеса.

Сглобка е, не е коалиция. И не е приятно, но все още не е загубило смисъл. Дръжте се, колего", пише Бориславова. 

epicenter.bg

5 Коментара

Мишо

1 year before

Дръж се за парапета Лено! Ти се резултат от дефектен презерватив!

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Уморена Кака Лена, гладна хиена, във кабинета влизам аз,във този час. Ще говоря с бизнесмена-Киро шоумена, че говорител ставам аз.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Със мустаци натъкмена,бойно пременена без пукнат грош във джоба аз,във този час. Да говоря с бизнесмена-Киро шоумена, че важна дама ставам аз. Говорител натъкмена със валута въоръжена, че важна дама стана тя. Уморена Кака Лена във Фалкона натъкмена, към Солун бързо литвам аз,във този час. Ще вечерям с бизнесмена Киро шоумена че самолета вдигам аз . Ах ми нети ма взимети ,на тези парапети В апартамент ще вляза аз,във този час. Да уредят далавера с Киро премиера, че баджанаци правя аз. Министерските палати, вече са ми познати Нощи омайни, купони безкрайни, пици с кристали до зори. Обещаха ми заплати,а само кревати,тез кревати. Мандрасаха ме в чужбина,не ми се размина, И в този час загубих аз блян и мечти.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

От ПП-ДБ имат спешна нужда нещо да се случи и да подарят някаква победа на техния електорат. - Победа ще е да разрешат еднополовите бракове.

Коментирай

Настапир Аналниев

1 year before

Курвата лена-уруспията чрез днк-а тест на детето си да докаже , че не е от циганина киро-мангала.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.