БорисОFF , Краят е Близо !!!

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisoff-krayat-e-blizo/16151 SvobodnoSlovo.eu
БорисОFF , Краят е Близо !!!

БорисОFF , Краят е Близо !!!

И скоро, много скоро ще трябва да отговаряш за действията си против България и Българският Народ !!!!

"Хладилните камиони да извозват трупове...детските площадки да станат морги..." Борисов произнесе тези думи днес - на Велики четвъртък - денят, в който Синедриона произнася СМЪРТНАТА ПРИСЪДА на Иисус, потвърдена от прокуратора на римската провинция Юдея, Пилат Понтийски.

Думите на Борисов звучат по същия начин - като зловеща прокоба - присъда, като картина на бъдещето, която и най- големият ти враг няма да пожелае.

Борисов се видя като месия, почти се нареди до Христос с действията и думите си " Искам да ви спася".

Кой баща или майка биха спасявали децата си, рисувайки картини на жестока смърт , апокалиптични сюжети за бъдещето на света и заплахи, граничещи с виденията на асоциални психопати - садисти.

Той не е наш спасител и баща.

Борисов е на границата между реалността и зоната на здрача.

Причината не е любовта към народа...ако съществуваше, би показал тази любов по- рано, за да не стигнем дъното на най- мрачните класации.

Причината е в невъзможността да прромени ситуацията, която ,като наклонена плоскост бавно, но сигурно го води към закономерният му политически край .

Пари няма, хилядите престъпни посегателства в изпълнителната власт не могат да се заличат, защото парите винаги оставят следи, испанското и американско правосъдие не може да купи, народът го мрази, краят на политическата му кариера ще е началото на серия от досъдебни производства, съдебни процеси, присъди и затвор до края на дните му.

Знае го.Това го влудява.Трупове и морги изпълват съзнанието му.

Каза ни го днес - на Велики четвъртък -

като Синедриона, като Пилат Понтийски.

Отдавна сме на кръста...благодарение на управлението му.

И скоро, много скоро всеки ще трябва да отговаря за действията си против България!

Panayotis Stanoev

Снимка на Panayotis Stanoev.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.