Борисов гневен! Денков да вземе една кола от София до Русе и да види мръсотията! Яма до яма!

Държавата се намира в жалка кал при неговото управление

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-gneven-denkov-da-vzeme-edna-kola-ot-sofiya-do-ruse-i-da-vidi-mrasotiyata-yama-do-yama/128951 SvobodnoSlovo.eu
Борисов гневен! Денков да вземе една кола от София до Русе и да види мръсотията! Яма до яма!

Държавата се намира в жалка кал при неговото управление

“Денков при всичките шеги, които използва при отчета си, бил казал и някаква шега, че бил подобрил инфраструктурата”, не сдържа гнева си пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Румъния, по време на Конгреса на ЕНП, който се провежда в Букурещ.

 

“Призовавам го с колата да мине от София до Русе и да види в каква жалка кал се намира държавата – неподдържана, ями, дупки, мръсотия! Грозно е! И екологична смрад покрай магистралите. Това не съм вярвал, че ще го кажа, но като влезеш в Румъния, която беше години зад нас, си личи, че влизаш в Европа. А от България надолу е ужас. Вижте дори “Дунав мост” в какво състояние е - яма след яма. И той излиза вчера и се хвали с подобрената инфраструктура преди три години. Все пак имайте срам!”, призова емоционално Борисов премиера в оставка Николай Денков.

 

“Както аз не се изказвам по някои химични реакции, го съветвам по теми, които изобщо не разбира, и по които се е провалил, да не коментира. Още веднъж ще му кажа да не прави такива неща. Ще им кажа и на уважаемите медии, че те откриха 14 км. и 500 м., с 26,5 млн. лв. индексации. И сега Ви давам за домашно - на 14 километра и 26 млн. лв., прави приблизително, че с 2 млн. лв. по-скъпо за километър се строи при Денков отколкото при Борисов. Къде са чувалите? Защо с 2 млн. лв. на километър строите по-скъпо? Какво се промени? Ами цялата отсечка от 200 км., по 2 млн. - става половин милиард по-скъпо за българите. Как е възможно? Защо не го коментираме това?”, попита лидерът на ГЕРБ.

Източник: svobodnoslovo.eu

12 Коментара

Иван

преди 1 месец

На наглата Мутра все някой му е виновен. Като че ли не крепяха плъха толкова време.

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Има ли значение Галя коя марионетка ще сложи?

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Днес е толкова слънчево, сигурно защото е един от най-специалните дни- Денят на мама( за мен това е )..Как ще се запаля т мрежите от поздравление към България..Хм, няма да можем да подарим цветя.., а пък ,, частните ,, си самолети няма да можем да ,,палним,, ,щото сме солидарно ..,,екологични,,..Още подготвим думите да кажем, хм.., какво ли да кажем, все ще е ,,позаседнало ,, ни от неловкост, че са недостатъчни, че свършват кратко и онова неизказаното е това е май- важното... Та утре е един ..,объркващ, завъртащ те празник, в който се намираме отново - истински , малки .. Та , да съм първи - Да сте ни мили ,живи , Български жени, ..майки , родили ни и Майки на нашите деца!

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Леле, с какви грешки съм писал, ама пътьом така се получава , извинете ме..

Коментирай

Майна

преди 1 месец

И понеже не искам този индивид да ни разваля предпразничното настроение , дори да не коментираме далече от интелекта ни подобни ,,изказвания,, и бълвочи ( вкарващи ни в прозореца на Обертон) ви поздравявам ,с една много , за мен ( от скоро) нежна песен за Майката! Нека е поздрав от мен - за вас..

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Е , - https://youtu.be/sCgQX5R7UNs?si=VChee5iih3rIJauc

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Абе, тулуп, тия дупки да не са се появили завчера? Източната дъга на околовръстното в София, дето я строихте с дебелогъзото Лиле, на втората година вече беше в кръпки! В Нови Искър 8 месеца се обновява улица от 1 километър! Колкоще струва един Господ знае! Отсечката на околовръстното от Младост до АМ Тракия - 6 км, струва по 24 млн за километър, кой я строи!? Твоята кметица едни павета в центъра ги реди 5 години и..... всуе! И това само в София и наоколо. Дунав мост от вчера ли е в това състояние? Ама га яде кифтетата ни рива!!!? Добре, че отиде до Румъния, та се сети колко "голям строител" си бил! Има ли нещо с твое участие да е изтраяло повече от 2 години? Само да не си помисли някой, че съм влюбен в мишока Денков!

Коментирай

ами "ТОЙ" ПЪТЯ от ГОРЕ от "хемОс" КАТО се

преди 1 месец

"спуснеш" след Ябланица,през Луковит,край Плевен, до град Бяла не Е РЕМОНТИРАН след Тошово ВРЕМЕ ИЗОБЩО!!!Пътувам по него ПОЧТИ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПО ДВА,ТРИ ПЪТИ и до СЕГА!!!Около Плевен е НАЙ ЗЛЕ!!!Преди известно ВРЕМЕ ИЗКЪРПИХА един УЧАСТЪК СЛЕД РАЗКЛОНА на Гривица и ТАКА го "изремонтираха",че ПРИ ПО МОКРО може и да ИЗХВЪРЧИШ В канавките!!!Пък за ПОЧИСТВАНЕ на КРАЙПЪТНОТО ПРОСТРАНСТВО ДА НЕ ГОВОРИМ!!!Ако ВЛЕЗЕШ ЗА МАЛКО В отбивката "парк Лавров" МОЖЕ ДА СЪБЕРЕШ чували с БОКЛУЦИ и презервативи с ИЗВИНЕНИЕ!!!В цялата ни държава е "ЛАЙНА с ПОМИЯ"!!!!А тоз НЕРЕЗ-индивид,НЕГРАМОТНИКА от селУ банкЯ,софийско му е ВРЕМЕ ЗА СЪД и в ЗАТВОРа!!!!ТАМ му Е мЕстото!!!

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Грешка! Да се чете западната дъга.

Коментирай

баНкЯнската СВИНЯ...

преди 1 месец

НА САПУН!!!!без коментар:::::::::

Коментирай

баНкЯнската СВИНЯ...

преди 1 месец

НА САПУН!!!!без коментар:::::::::

Коментирай

До Майна

преди 1 месец

Благодаря за прекрасната песен!!! Много мило!!! Хубаво е, че има истински, български мъже, които разбират, че с мил жест и дума показват Сила! До "Чичо" - Подкрепям!!! Пътища от "социализма" все още се използват, а новите магистрали са пълна скръб!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.