Борисов: Леко пътуване по новите участъци на “Струма”! Успяхме, въпреки тези, които ни съботираха

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-leko-patuvane-po-novite-uchastaci-na-struma-uspyahme-vapreki-tezi-koito-ni-sabotiraha/127912 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: Леко пътуване по новите участъци на “Струма”! Успяхме, въпреки тези, които ни съботираха

Имахме решение и за най-опасния участък - този през Кресненското дефиле. Което вече три години отлежава “в кошчето”. Дано не потъне в безвремието, което през последните три години - откакто ГЕРБ не е уоравлява, забави ритъма на цялата държава, добави той

Изграждането на автомагистрала “Струма” беше приоритет на правителствата на ГЕРБ. Работихме неуморно и експедитивно, както хората очакваха от нас.

Това написа лидерът на партията Бойко Борисов в социалната мрежа Фейсбук.

През третия ни мандат започнахме съоръженията, които се откриват днес. Осигурихме финасирането (европейско и национално), придвижихме тежките процедури, започна строителството на най-дългия и сложен тунел ” Железница” и мостовите съоръжения от двете му страни, написа Борисов и добави:

Имахме решение и за най-опасния участък - този през Кресненското дефиле. Което вече три години отлежава “в кошчето”. Защото тапата там си стои. И чака с години. Дано не потъне в безвремието, което през последните три години - откакто ГЕРБ не е уоравлява, забави ритъма на цялата държава.

Леко и безаварийно пътуване по новите участъци на “Струма”! Поздравления за всички, които работиха по тях! Успяхме, въпреки другите, които ни саботираха!, пише в заключение Борисов.

Епицентър 

4 Коментара

албена

преди 2 месеца

Пише се "саботира", "саботаж", а не "съботира".

Коментирай

Блейка

преди 2 месеца

Дам, явно някои в Събота сЪботират в Неделя - неделят, ама днес е Вторник?!

Коментирай

Албена

преди 2 месеца

Ей, голямо вторникиране падна днес!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.