Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях

https://svobodnoslovo.eu/politika/borisov-pp-db-falshificirat-dokumenti-vsichko-se-prashta-na-lena-za-odobrenie-nyama-da-se-sreshtam-s-tyah/132718 SvobodnoSlovo.eu
Борисов: ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Няма да се срещам с тях

ПП-ДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Денков поощрява Кирил да чупи бутилки.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който днес е на посещение в село Рупите, за да съди дръвчета с младежи от ГЕРБ.

И добави: "Съжалявам, че хората толкова бързо горят като лица - нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези лъжи, повече няма да се срещна с тях като личности.

Търсете си партньори. Видяхме какви партньори си намериха, свалиха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях".

"Добре, че Денков не стана министър на образованието. Защото един преподавател, академик, университетски преподавател да поощрява да се чупят бутилки. Този човек вчера ни връща във времето на бой с пръчки на ученици. За какви преговори говорим. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали", обясни Борисов и уточни, че и сега работи с ДПС, защото е либерална партия.

"Когато ставаше въпрос за оръжието за Украйна, работихме с тях. Аз оставям за всички врата. Нормално ли е да се поощрява Кирил да чупи бутилки. Самият Петков казваше пред медиите, че "някакъв Борисов не ми вдига телефона". Редовното управление идва след редовни избори", обясни Борисов.

"Това, което ви оставих - тунелът и мостът, новото е само дупки", обясни той за пътя от София до местността Рупите. И добави: "Сега темата за разговори изобщо не е тази. Сега щяхме да сме минали Симитли с новия път. Пътят къде е? Много ме е яд. Загубено време, но и парите ги няма. Обяснявам какво сме загубили 4 г."

"Вие ме започвате с тази полша дума "сглобка". Нека започнем с нещо празнично", отговори на политически въпрос Борисов, но обясни:

"Хората могат да ни кажат кой да е отговорника на тази програма. Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство. Кой министър, кой премиер е на Петков? Какви регулатори? Всяко тяхно изказване им връща топката като бумеранг. От четвърта година ГЕРБ ги няма никъде".

Аз съм европейски политик. Толкова години винаги съм целял България да е добре представена и не искам да я връщам в мутренските години, когато избирахме само най-якия", каза Борисов.

По думите му хората могат да кажат кой да е отговорникът на държавата. "Дали да сме заедно, дали да има коалиция, дали да има служебно или редовно правителство", поясни той.

И продължи: "Как избраха шефа на БНБ Банка? Аз заложих на професионалист. Какво направиха ПП и ДБ? Гледах ги и се чудех как се разбират тези хора. Помните ли историята с КЕВР. Те пробваха да сменят регулаторите. Но нямат хора, нямат гората зад мене. Ние можем да управляваме с всеки, който има принципи. Те са по групи и ме объркват. Единия ден Киро, на другия Христо, после - Лена. И аз само трябва да отговарям. След изборите има варианти в зависимост от това как ни подредят хората".

Той се обърна към ППДБ да не правят усилия да му поставят условия. И ги прати да си търсят за партньори "Възраждане".

"Парите ги няма, всичко е в заеми, кадровият потенциалният потенция е размазан. Нямаме вече хора с интегритет, които да могат да преговарят и да предлагат най-добрите", каза Борисов. 

Епицентър 

11 Коментара

Олеся Zelle

преди 2 седмици

Тиквоний! Тази мистериозна Галя Събева от Козяк ,така те е стиснала за топките,че ще казваш "каквото ти думат оттам". 🙄🙄🙄 Няма Мата Хари,няма Борислава и Цветелина - има только Галина!🤣

Коментирай

Олеся Zelle

преди 2 седмици

Тиквоний! Тази мистериозна Галя Събева от Козяк ,така те е стиснала за топките,че ще казваш "каквото ти думат оттам". 🙄🙄🙄 Няма Мата Хари,няма Борислава и Цветелина - има только Галина!🤣

Коментирай

Чичо

преди 2 седмици

Сглобката била ПОЛША, а те СЪДИЛИ дръвчета на Рупите!!! Ей, илитератите, грабвайте ПОТЕНЦИАЛНАТА ПОТЕНЦИЯ и се пръждосвайте!!!

Коментирай

ДаниД

преди 2 седмици

От тая т.нар. статия нищо не ми стана ясно,но най-мътно ми е защо ажеба Борисов "съди" дръвчета? Какво лошо са му направили милите? А ако оставим шегата на страна - обидно е да ни пробутвате подобни помии писани от тотални неграмотници!Отвратително е и си мисля,че ако не се научите да ни уважавате постепенно ще загубите читателите си.Вече виждам,че много от коментиращите до преди няколко седмици ги няма.Аз също ви чета от дъжд на вятър и не коментирам.Това обаче ми дойде в повече.

Коментирай

Ачо

преди 2 седмици

Това куче лае,както преди срещу кирчо и кокорчо,както и обратното.След изборите пак ще си лижат един на друг.Пак ще са вече излъгали избирателите.Не гласувайте за тези кучета! Това са ликвидаторите на България,лакеите на колонизаторите.За тях съд и затвор са малко!

Коментирай

ти така и не се срещаш с тях

преди 2 седмици

а пращаш робчетата, защото тях както и теб вие е страх да си загубите добре платеното, топличко място в НС

Коментирай

ВЕНЦИ

преди 2 седмици

ДаниД, поне три правописни гришки открих в трите ти изречения. Не се излагай, ползвай поне гуглето...

Коментирай

Бахой

преди 1 седмица

Ба си презрялата тихва!!Много жълта напоследък,направо восъчна зрялост!А дано !!!

Коментирай

ДаниД

преди 1 седмица

Венци,не думай!Покажи ги тия "поне три правописни грешки" в седемте ми изречения?Съмнявам се,че ще можеш.Ти всъщност знаеш ли какво си?В английският една-едничка дума съдържа много точно описание на креатури като теб - bully!Хайде сега,помоли чичко Гугъл да ти го преведе и после бегом към дупката,от която изпълзя.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.