Боян Чуков: Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyan-chukov-mnogo-e-veroyatno-baydan-da-ne-stigne-do-izborite-prez-noemvri/137012 SvobodnoSlovo.eu
Боян Чуков: Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември

Българският президент Румен Радев отхвърли поканата на Министерския съвет той да ръководи българската делегация и да участва в срещата на държавните и правителствени ръководители на страните членки на НАТО във Вашингтон.

"И европейците, и страните членки на НАТО от Западна Европа - нямат единно мнение. Не само в Унгария, не само в Словакия, но и други страни започват да имат по-овъртолени позиции, опитват се да се ситуират в бъдещето. Виждаме между нашия премиер и нашия президент двете линии, които ги има в САЩ", коментира международният анализатор Боян Чуков в "Денят ON AIR"

Първият за тази кампания предизборен дебат се проведе между настоящия президент на САЩ Джо Байдън и съперника му - Доналд Тръмп.

"Американските медии са категорични, че Байдън е загубил, включително и демократите. Големите финансови спонсори на демократическата партия искат смяната на Байдън. Най-големият му успех, който отчитат, е, че не е паднал, докато е бил в залата. Шоуто беше направено по необичаен начин - нямаше публика, микрофонът се изключваше. Това, че се проведе рано може би ще даде аргумент Байдън да бъде подменен. Говори се, че може да бъде подменен с Мишел Обама. Много вероятно е Джо Байдън да не стигне до изборите през ноември", анализира гостът.

Мишел Обама може по-достойно да представи демократите, на мнение е Чуков.

"В момента виждаме, че Доналд Тръмп ще спечели изборите. Америка е държава на големите изненади. Тръмп смени своите позиции - не е толкова против въоръжаването на Украйна. Американците имат традиция и много неудобните президент да ги застрелват. Доналд Тръмп няма да се спъне на финала. Всички се подготвят за идването му в Белия дом. Не очаквам промени в САЩ и позицията на САЩ. Европа се готви за промените, които ще настъпят в края на годината, след идването на Тръмп на власт", обобщи Чуков.

https://www.bgonair.bg/

2 Коментара

gonair.bg

2 days before

Много е вероятно дементният диктатор и масов убиец джо бидон да спечели изборите. Добре е сащ да се разруши отвътре, защото това е гноясала държава, където не знаят какво е морал, не знаят колко пола има... Такива не трябва да виреят сред нормални.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.