БОЙКО БЛАГИЯ ПАК НИ СЕ КАРА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-blagiya-pak-ni-se-kara/106717 SvobodnoSlovo.eu
БОЙКО БЛАГИЯ ПАК НИ СЕ КАРА!

 

Днес предстоят още срещи на експертните екипи по секторни политики между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. За това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от медиите. Целта е да се направят точни разчети за това, което е възможно да се направи..

Благия отново призова ПП-ДБ да представят своя проект за кабинет с втория мандат, като подчерта, че най-добрият вариант остава партньорство между първите две сили в 49-ия парламент, предава БНР.

Борисов коментира и разговорите за съставяне на правителство:

"Дори няма смисъл да се говори за квоти, ако се стигне до такъв кабинет. Най-доброто от двете партии – и политическо, и експертно. Щото нашите експерти станаха политици. Така би трябвало да изглежда. Но ако имат сериозно намерение да направим кабинет. Ако нямат, това е – вече бих го нарекъл – изнудване. Няма да ви кажем нищо, вие – провалете си първия мандат, скарайте се с всички останали, та да можем ние след вас да минем и да говорим с тях“.

"И докато ние отказваме да преговаряме с всеки друг, считайки че в този парламент, в този мандат – първи или втори, коалиция между двете партии ще е най-доброто управление на България, те продължават да ми говорят за другите. Другите имат имена. Значи ДПС е по-приемливо от ГЕРБ. Кажете го на вашите избиратели. И аз ще се съглася. Направете си коалиция и управлявайте.Но да шикалкавят с плаващи мнозинства, с подобни глупости – това е само хора, които не знаят как се управлява държавата“, каза още лидерът на ГЕРБ.

Любо Кольовски 

8 Коментара

САМО ПОЯВАТА НА ТОЗИ

преди 11 месеца

НЯКОГАШЕН МАХЛЕНСКИ домашно РАЗГЛЕЗЕН,НОМЕНКЛАТУРСКИ син "нЕкогашен МАХЛЕНСКИ ФАВОРИТ" по радио и телевизия е достатъчно да разбереш какво представлява България ДНЕС!!!КАКВО ИМА ТОЗ ,ЗА ДА Е "пример" ЗА ОБЩЕСТВОТО???ОБРАЗОВАНИе ЛИ ИМА,ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ЛИ "познава"(СПАСИБА ГАЛЯМА),СЕМЕЙСТВО ли ИМА,МОРАЛ ли ИМА,ИЛИ Е ПРЕВЪЗХОДЕН ОРАТОР С ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК(можЕмЕ да направвимЕ),май само може да "РИТА МАЧЛЕТА" и ДА "ЖУЛИ" БЕЛОТЧЕТА!!!!ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРСКИЯТ ДЪРЖАВНИК ДНЕС!!!СПИРАМ и не искам ТОЗИ ДА "ВЛИЗА" В КЪЩАТА МИ С бнр и ТЕЛЕВИЗИИ!!!НИЕ СМЕ ВЪРХА НА ОПРОСТАЧВАНЕТО НА ЦЕЛИ СЛЕДВАЩИ ПОКОЛЕНИЯ,ТОВА ЩЕ ТЕЖИ с ГОДИНИ ВЪРХУ РАЗВИТИЕТО НИ и ще НИ ТИКА В ПРОПАСТТА на РАЗРУХАТА!!!!МАХНЕТЕ ГО ТОЗ ,ЗАЛИЧЕТЕ ГО ОТ ИСТОРИЯТА НА РОДИНАТА НИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ СТАВА ОЩЕ ПО СТРАШНО!!!!

Коментирай

емигранд

преди 11 месеца

Този е роден в село Банкя и си мисли че разговаря със съселяните си.

Коментирай

moitoi

преди 11 месеца

...И аз ще се съглася. Направете си коалиция и управлявайте.Но да шикалкавят с плаващи мнозинства, с подобни глупости – това е само хора, които не знаят как се управлява LTD Bulgaria“

Коментирай

Синята барета

преди 11 месеца

Плаващите мнозинства са като плаващите пясъци - много коварни . Веднъж стъпиш ли върху тях и потъваш , бездънни са.

Коментирай

ввввиви

преди 11 месеца

Абсолтно подкрепям мнението на "Само появата на този" за Борисов! Крайно ограничен, прост, нахален и нарцистичен! Без него може би ситуацията в държавата ни полека-лека ще започне да се нормализира, той е една огромна спирачка за развитието ни!

Коментирай

Една българка

преди 11 месеца

Чувствам се унизена като българка, подобен простак да управлява хилядолетната ми държава и да ме представлява пред света. Излъчването, поведението и изказът му са като на осемдесетгодишен кравар от много, ама много затънтено село през двадесетте години на миналия век. Казват, не бил умен, но бил хитър. Да си вземе хитрините и да ги закопае под магнолиите в банкянския си дворец.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

Вие пишете лоши работи за уважавания и обичан от мен господин Борисов, защото му завиждате. Боци, прегръщам те и нежно те цункам. Пази се, скъпи…

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

Американски учЕни, след дълги и изтощителни търсения, най-сетне открили родствените връзки на сивото искърско говедо! Невероятно, но факт! Оказало се, че най-близко до него стои лакомото банкянско говедо! То се отличавало с невероятния си апетит и с умението си да борави с топка и с четирите си крайника! Стопаните на това добиче открили в него идеалната алтернатива на изкуствения интелект! Е, с малки недостатъци, но след някои корекции добичето било научено да казва "конграчулейшънс"! Американските учЕни били приятно изненадани от откритието си и в близко време се канели да отведат опитния образец на молитвена закуска в Зеления дом! Там щяло да се разбере докъде се простира апетитът на говедото. При евентуално преяждане били предвидени хуманни мероприятия!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.