Бойко Борисов: Да благодарим на Митрофанова и Радев за спасяването на моряците от ''Царевна''

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-borisov-da-blagodarim-na-mitrofanova-i-radev-za-spasyavaneto-na-moryacite-ot-carevna/3613 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Борисов: Да благодарим на Митрофанова и Радев за спасяването на моряците от ''Царевна''

"Слушайте внимателно президента Радев. Само преди две седмици, когато ставаше въпрос да се изгони посланик Митрофанова, той им каза: „Какво ще стане с моряците?“ Сиреч, тогава е била в ход операцията между нашето президентство и руската страна да ги изведат", заяви пред членове и симпатизанти в Добрич председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той е на мнение, че ако трябва на някого да се благодари за операцията по спасяването на българските моряци от кораба „Царевна“, то това са Румен Радев и Елеонора Митрофанова. Според Борисов Кирил Петков си е присвоил заслугите.

ГЕРБ няма да подкрепи правителство, в което премиер е Кирил Петков, категоричен беше той.

„Това е решение на Изпълнителната комисия, не мое. Така че всякакви опити да се влияе на партията отвън, да знаят, че докато е Кирил Петков, това не може да се случи“, каза още той.

https://eurocom.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.