Бойко Борисов: Здравният министър е на ПП-ДБ, в никакъв случай не е наш

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-borisov-zdravniyat-ministar-e-na-pp-db-v-nikakav-sluchay-ne-e-nash/122743 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Борисов: Здравният министър е на ПП-ДБ, в никакъв случай не е наш

Христо Хинов е здравен министър на „Продължаваме Промяната – Демократична България”. В никакъв случай не е наш. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Във връзка със случващо се в „Пирогов”, според него е правилно в Здравната комисия в Народното събрание да бъде извикан Валентин Димитров, който публично да отговори по всички теми.

На въпрос как да се излезе от ситуацията покрай спешната болница, Борисов поясни, че рецептата била дадена от финансовия министър.

Припомняме, че вчера Асен Василев коментира, че  „ако един министър не може да си осигури подкрепа за политиката, която провежда, най-правилното за него е да си подаде оставката”, предава НОВА ТВ.

trud.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.