Бойко Методиев Борисов е безспорно едно от най-простите и бездарни момчета, които някога са се докопвали до властта в БГ

https://svobodnoslovo.eu/politika/boyko-metodiev-borisov-e-bezsporno-edno-ot-nay-prostite-i-bezdarni-momcheta-koito-nyakoga-sa-se-dokopvali-do-vlastta-v-bg/53679 SvobodnoSlovo.eu
Бойко Методиев Борисов е безспорно едно от най-простите и бездарни момчета, които някога са се докопвали до властта в БГ

Бойко Методиев Борисов е безспорно едно от най-простите и бездарни момчета, които някога са се докопвали до властта в БГ.

Беше премиер с малки прекъсвания 12 години. Преди това 4 години бе кмет на София. Управлението му се характеризира с възхода на картелите и олигарсите, както и с безпрецедентни злоупотреби и разхищения на евросредства. Социалната му политика може да се определи като "стабилизирана бедност" на народа.

Направи жалък опит за създаване на полицейска държава, щото нямаше акъл за нищо друго. Но и там се провали. 16 години почти неограничена власт са страшно много. За същия период други държавници са преобразявали страните си.

Хан Крум управлява 11 години и прави България в истинския смисъл на думата европейска суперсила. Стефан Стамболов е премиер 7 години и прави истински икономически бум, а България се превръща в стопански и военен лидер на Югоизточна Европа. Ти какво направи за 16 години, Баце?

Освен приближените си - мултимилионери. Освен да бичиш стойки, да лъжеш като дърт циганин и да играеш скечове по телевизията?! Почти толкова са управлявали хан Крум и Стефан Стамболов взети заедно. Нищо, не направи - ос.а се. Пое ни последни по всички показатели в ЕС и там ни остави - още по-последни. Дори на идола си Тодор Живков на малкия му пръст не можеш да се качиш.

За какво пак искаш властта? Да затвърдиш провала си? Да доубиеш една почти убита държава? Няма нужда. Доказал си се в провалите вече. Верваме ти напълно в това отношение.

Емил Василев 

2 Коментара

Червената шапчица

преди 1 година

Ако на 20г. си бил идиот, на 60 пак си си идиот, но с... 40-годишен опит.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.