Братът на Чеченеца - зам.-кмет на ГЕРБ в Пловдив?

https://svobodnoslovo.eu/politika/bratat-na-checheneca-zam-kmet-na-gerb-v-plovdiv/54326 SvobodnoSlovo.eu
Братът на Чеченеца - зам.-кмет на ГЕРБ в Пловдив?

Възможно ли е братът на псевдоинфлуенсъра Чеченеца, хванат от полицията и обвинен в хулиганство заради гаврата с момче със СОП, да е зам.-кмет на район “Западен” в Пловдив от партия ГЕРБ? Въпросът изниква заради съвпадение с имената. Екипът ни се опита да се свърже с Димитър Атанасов Караилиев, който управлява ресор “Култура”, но към този момент без успех.

Петко Атанасов Караилиев е истинското име на Чеченеца, познат в социалните мрежи и придобил популярност през последните няколко месеца. Той стана главен герой в един огромен скандал, след като на бял свят се появи видео, в което той, Емили с тротинетката и Тошо Куката (други интернет звезди) решиха да вържат на каишка 20-годишно момче със специални потребности и да го разиграват като куче. 

Впоследствие прокуратурата съобщи, че “инфлуенсърите” дали задача на общ познат да намери лесно манипулируемо лице, което да участва в скандалния клип. 20-годишният младеж със СОП няколко пъти отказвал, но в крайна сметка бил убеден. 

В момента на Чеченеца, Тошо Куката и Емили с тротинетката са повдигнати обвинения за хулиганство. Максималното наказание, което те могат да понесат, е 5 г. лишаване от свобода. Тримата се намират в ареста за 72 часа. 

За потенциалната роднинска връзка между Петко Караилиев - Чеченеца и зам.-кмета на ГЕРБ Димитър Атанасов Караилиев се заговори в социалните мрежи. Според твърденията двамата са братя, а в подкрепа на тази теза, освен визуалните прилики помежду им, е и сходството във фамилиите им и бащинското име - Атанасов. Самият “Чеченец”, както е по-познат Петко Караилиев, на места се подвизава с второто си име - Атанасов. 

Дали това е целенасочено, не можем да кажем. Възможно е това да е опит да се прекъснат всякакви възможни спекулации за връзката между Чеченеца и пловдивския зам.-кмет. 

Екипът ни ще продължи да търси Димитър Караилиев, който отказва и към момента на публикуване на този материал да вдигне телефона си.

https://frognews.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.