БУНИЩЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/bunishte/2411 SvobodnoSlovo.eu
БУНИЩЕ

Написах текста си "Търговия" преди излъчването на снощните ТВ новини. Ако бях гледала "пресконференциите", нямаше да мога да напиша нищо. Цялата нощ щях да стоя над легена и да повръщам.

И двете формации внушаваха само погнуса. И двете се състоят от почти еднакви типажи. И в двете са влезли "недооценените" боклуци от ГЕРБ. Маята им е гербаджийска - лумпенска и предателска. Като муцуните.

Отвратително ми бе да слушам как Киро и Асен обявяват отрепките за герои, които са изневерили на лидера си, но са останали "верни на България". Нетърпимо ми бе да слушам как името на България се топи в смрадта на просташките далавери. И непоносимо ми бе да слушам записа с долнопробните, обидни за всеки нормален човек, разправии, между зализания негодник, минал под байряка на ПП и депутатицата от Плевен, "защитила честта на ИТН". Не помня името на депутатицата, нито искам да го знам, но видяхте ли, братя българи тъпото й лице, чухте ли я как се изразява, как борави с думите? Тоя запис бе бомба, която разпъртушини не само "предателите от ИТН", а и самото ИТН, и цялото котило на "българския управленски елит". Долна, позорна пасмина.

Какво разбрахме - че тая депутатица първо се е набутала в покупко-продажбата, а после се е отказала от участие в нея, останала е "вярна". И е направила записа. Колко струва "верността" на такива? И предателите, и "верните" са еднаква сган - хвани едните, удари другите.

Питам ИТН - защо, след като сте знаели, че Руди е продажен мерзавец, сте го назначили за ваш министър? И каква е ползата от назначаването за ваши министри на Караджов, Генчовска и пр.? Каква е ползата за България? Та тези "министри" също са бавноразвиващи се - чуйте как мъмле

Ганчовска, вижте й физиономията. Нямате ли що-годе нормални човеци, които да предложите за тези постове?

За нищожествата от ПП пък изобщо не желая да говоря. Те ще се сринат тази седмица, въпреки, че си купиха 5 бройки депутати. То пък една покупка!

ПП обвинява ИТН, че са мафия. Без никакви доказателства. ИТН заявява, че ще докаже "с факти", че не е мафия. И не представя никакви доказателства. А народът български е наясно, че цялата просташка пасмина, която влиза в парламента от трийсет години насам, е мафия. Дано и "Възраждане" не се превърнат в такава.

Все пак с няколко микрона ИТН ми бяха по-малко противни. Може би защото са потърпевшата страна. Може би заради абсолютната ми непоносимост към измамниците "от Харвард". Но няколко микрона не променят нищо.

Българи, това, което наблюдавахме снощи, беше тотално падение. Това, което наблюдавахме, означава само едно - да хващаме сопи и лопати и да изриваме бунището!

Ето докъде я докарахме, след като позволихме десетилетия наред да ни яхат най-тъпите - двойкарите в училище, некадърниците в професиите - лумпенската утайка!

Нека приключим с тая убийствена практика!

Снощи няколко пъти виках 91- годишния ми баща да дойде в хола, пред телевизора: "Татко, ела да гледаш какъв цирк ни показват!" А той сурово отговаряше: "Не искам да цапам душата си".

Чета, че Дачков е заподозрял дългата ръка на Путин дори в тая смрадна каша. Ех, Дачков, нима Путин се е засилил да купува тия облюдки? Та те са се родили купени и продадени. Тях може да ги купи и продаде дори бай Асан от махлето - за един петак.

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.