БЯГАТ ОТ УЧИЛИЩЕ И НИ СЕ НАТРИСАТ ЗА ПРЕМИЕРИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/byagat-ot-uchilishte-i-ni-se-natrisat-za-premieri/2733 SvobodnoSlovo.eu
БЯГАТ ОТ УЧИЛИЩЕ И НИ СЕ НАТРИСАТ ЗА ПРЕМИЕРИ

Сходствата между Борисов и Петков стават все по-очевадни. Днес, в пристъп на развеселена носталгия, Петков си сподели, че е бягал от часовете в училище. Същото като Борисов - и той си умиление си разказваше как бягал от училище и ходил да търчи по игрището с филии с мас. Не разбрах дали Петков е ял филии с мас като е бягал от училище, но така или иначе, плачевният резултат се вижда.

Хора, бягали от училище, двойкаджии и завършили треторазрядни курсове в Харвард, решават, че са достатъчно компетентни да ни управляват. Но бягането от час си оказва влияние. Защото те май са бягали от най-важните часове - тези по човечност, по критично мислене, анализ и обществено съзнание. А това не се наваксва никога. Това май се учи дори първите седем години. Като се сетя за родител 1 на Петков как псуваше в профила си в социалните мрежи Костадинов, се замислям, че то крушата не пада по-далеч от дървото. Простак простак отглежда. А бягането от час само утежнява положението!

Та, да обобщя и моля Светите братя да ми простят светотатството с езика ни: Ситуацията стана много лоша ситуация, резултира на алангро и стигна до курулация!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.