ЦЕЛУВАЩ РЪКАТА НА БОРИСОВ - В ПРОКУРАТУРАТА! ЩЕ ИМА ЛИ АРЕСТУВАН ЗАМ.-ВЪНШЕН МИНИСТЪР?

https://svobodnoslovo.eu/politika/celuvasht-rakata-na-borisov-v-prokuraturata-shte-ima-li-arestuvan-zam-vanshen-ministar/16676 SvobodnoSlovo.eu
ЦЕЛУВАЩ РЪКАТА НА БОРИСОВ - В ПРОКУРАТУРАТА! ЩЕ ИМА ЛИ АРЕСТУВАН ЗАМ.-ВЪНШЕН МИНИСТЪР?

Всъщност, ако някой трябва да прави компания на Нено Димов, това е зам.-министър със звучното българско име Георг - шеф на ГЕРБ-младежи. Стана зам.-министър на външните работи на 28 години, без нито ден трудов стаж. Първо отговаряше за "Балкански страни" в МВнР, но поради тоталната си некомпетентност, набързо бе отстранен от този ресор и му бе поверена "Консулска служба". Той е отговорен за неправомерно издадените служебни паспорти на Васил Божков и компания. Въпросът е защо е издал тези два паспорта: Заради нареждане от премиера или от министъра? Ако пък на своя глава е подписал, значи ГЕРБ-младежи са се пристрастили по хазарта. Пагубна страст!

На видеото "Гербаджии целуват ръка на Бойко Борисов" въпросният Георг и Цв. Цв. усърдно целуват ръката на Бащицата. Дали това ще помогне на гербаджийския комсомолец? На Цв. Цв. не помогна.

Велизар Енчев

https://m.youtube.com/watch?v=_IdzgJkTuNY

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.