Че крадат идеи/политики е ясно, но поне да не ги опорочават!

https://svobodnoslovo.eu/politika/che-kradat-ideipolitiki-e-yasno-no-pone-da-ne-gi-oporochavat/114559 SvobodnoSlovo.eu
Че крадат идеи/политики е ясно, но поне да не ги опорочават!

Да, за всичко, което няма да се сбъдне с бюджета на Василев, е виновно служебното правителство. 

Та за медицинските хеликоптери ... поръчката за наем на хеликоптери беше прекратена от сегашното ръководство на МТС защото ..... нямало изградени площадки по болниците. Все едно, че по времето на Гвоздейков, шеф на търговското дружество тогава, когато също бе обявена обществена поръчка имаше такива площадки. 

Грешно били избрани оперативните бази. Дали е така или трябва да се осигури една предварително обещана площадка на един "близък" съратник в определен избирателен район. Няма значение, че ще трябва да се разкриват допълнително щатове ... Може би за конкретни хора. 

То и предишното търговско дружество беше място за трудоустроени транспортни кадри на управляваща партия от тройната коалиция. Дали сегашният министър Гвоздейков ще спомене каква му е била заплатата в търговското дружество Хелимед? Или е тайна? 

Нека сегашният министър каже дали е задължително всички дружества за Спешна медицинска помощ по въздуха (HEMS) в ЕС да работят по европейски регламент и има ли страни-членки на ЕС, които и сега не прилагат същия регламент? Как е в Румъния или Гърция или те не са част от ЕС? 

Ще коментира ли министър Гвоздейков отговора на EASA и Европейската комисия за това, че Държавният авиационен оператор (Отряд 28) може да изпълнява задачи по HEMS или не му е изгодно? То просто се разминава с твърдението му, че е задължително да има търговско дружество! 

Къде е записано, че оперативните бази не могат да бъдат на терен в болници, чийто терен между другото е собственост на МЗ? Или гоним някакви интереси, които за жалост може и да не са обществени?

Че крадат идеи/политики е ясно, но поне да не ги опорочават!

Димитър Стоянов

1 Коментара

Glienicke Bridge.

10 months before

Мдаа! Същият похват като при Росенец Европейски парламент бла-бла. Още с влака под наем Гвоздейков заби пирон в супата и я изплиска. Явно не е получавал влакче за Коледа камо ли с тесни и широки релси. Този няма толкова акъл за тая схема. Други стоят зад това и ще се изплискат още. На Вас проблема Ви е Тагарев. Прочетете интервюто на Боян Чуков с Калина Андролова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.