Честито! Току-що депутатите си увеличиха още заплатите чрез направеното от депутат на Възраждане предложение

https://svobodnoslovo.eu/politika/chestito-toku-shto-deputatite-si-uvelichiha-oshte-zaplatite-chrez-napravenoto-ot-deputat-na-vazrazhdane-predlozhenie/109555 SvobodnoSlovo.eu
Честито! Току-що депутатите си увеличиха още заплатите чрез направеното от депутат на Възраждане предложение

Честито! Току-що депутатите си увеличиха още заплатите чрез направеното от депутат на Възраждане предложение. Депутати първоначално си гласуваха и безплатен абонамент за правно-информационна система, без да уточнят каква е стойността на този абонамент и кой точно да бъде той. След това гласуване, депутат от ПП намери смелост да стане и да припомни, че такава правно-информационна система се осигурява безплатно на депутатите и предложи прегласуване. При прегласуването този текст отпадна.

  Всичко това само показва, че голяма част от депутатите или не знаят или не могат да работят с такива правноинформационни системи, а най-лошото е, че вероятно този текст бе предложен с цел корпоративно обслужване за определена фирма доставчик на подобни услуги.

  Гражданите за пореден път могат да се убедят, че са изпратили в парламента хора, които обслужват личните си и тези на партийните вождове интереси, но не и тези на народа.

Димитър Байрактаров 

6 Коментара

Guest

преди 1 година

Те за пари са отишли там. Нищо чудно да си вдигнат заплатите още 10 пъти. Ама народът ще се усети и ще ги подгони.

Коментирай

Guest

преди 1 година

Да си купят туй-онуй... Че война иде, ще трябва да бегат надалеко по чужбина!

Коментирай

Ивнчо

преди 1 година

Guest, кой народ? Френският ли?

Коментирай

гиганига

преди 1 година

Не може да бъде. Израждане са истинска и безкористна опозиция.

Коментирай

жоро

преди 1 година

А така ! Тази партия бе надежда за мнозина в това блато от мошенници , включително аз , семейстно , приятели и познати . Значи всички драпат да награбят мазния държавен кокал , а ние мършите и идиотите /без извинение/ ще си потрошим краката до урните да им помагаме и издигнем да се оядат и накрадат . Отвратен съм !

Коментирай

12345

преди 1 година

Полк. Марков ги определи какви са още преди измислените избори и го доказа със стенограмите на гласуванията им в предишното НС. Разни отрепки на хранилка при фалцетния мангал пищяха и плюха, но нещо ги хвана липсата под тая статия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.