Цветан Цветанов напуска ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/cvetan-cvetanov-napuska-gerb/15116 SvobodnoSlovo.eu
Цветан Цветанов напуска ГЕРБ

Цветан Цветанов е подал заявление в първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев за напускане на партията. Това съобщи самият той в профила си във Фейсбук.

Цветанов пише, че напуска партията, за чието създаване и укрепване е работил дълго, усилено и безрезервно, но от известно време, членството му в ГЕРБ не е повод за гордост.

"Нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”", заявява Цветанов и допълва, че като редови член на партията няма как да бъда продуктивен коректив на случващото се, а има енергия и хъс да изгражда.

Ето какво още написа Цветанов:

"Днес в 13ч. в първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев подадох заявление за напускане на партията.

Напускам партията, за чието създаване и укрепване съм работил дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми сред хората от тази партия през изминалите години изпълваше живота ми със смисъл и удовлетворение. От ГЕРБ тръгваше оптимизмът ми за бъдещето на страната, а хората, които срещах ежедневно, ми даваха безценното за всеки политик усещане за добре свършена работа и перспектива. Благодарен съм.

От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”.

Оставайки редови член на партията, нямаше как да бъда продуктивен коректив на случващото се, а опитите ми да споделям мнения и позиции, за съжаление останаха преди всичко медийни изяви. В същото време не съм загубил чувствителност за процесите в партията.

Напускам ГЕРБ, защото съм от хората, които имат енергия и хъс да изграждат. Не искам да виждам как граденото и с моите усилия отива по дяволите и как в партията постепенно намират място страх, подмазвачество, интригантство и посредственост."

https://dnews.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.