Делян Добрев: Гласувах "против", защото продължавам да смятам, че ПП са сбирщина от измамници

https://svobodnoslovo.eu/politika/delyan-dobrev-glasuvah-protiv-zashtoto-prodalzhavam-da-smyatam-che-pp-sa-sbirshtina-ot-izmamnici/111354 SvobodnoSlovo.eu
Делян Добрев: Гласувах "против", защото продължавам да смятам, че ПП са сбирщина от измамници

Гласувах "против" защото продължавам да смятам, че ПП са сбирщина от измамници, жадни за власт.

„Чакам с нетърпение да гласувам "за" при първият вот на недоверие към това правителство. И ми се струва, че този момент ще настъпи доста бързо”, написа още Добрев.

След като излезе от залата Добрев каза пред медиите: "Не искам нищо повече да кажа. Гласувах против, никой не ме е карал да гласувам нищо по-различно от това, което съм направил и от тук нататък ще следя всяка една тяхна стъпка", каза Добрев.

"Надявам се следващата седмица бензинът и дизелът да не станат пак 3,50 лв., да не се върнат посредниците по газа, да не намираме пак споразумения като "Джемкорп". Ще следя всяка една тяхна стъпка, всеки един изхарчен лев, защото не им вярвам", допълни Делян Добрев.

https://epicenter.bg/

4 Коментара

neli.koleva66

преди 10 месеца

Не харесвам Добрев, но спази обещанието си, да не гласува за тази Горгона Медуза! Всички разбраха защо се направи това правителство- заради обещанието към Посолството или Посолствата. Въпросът е какво ще направи ББ относно Добрев- помним заплахата му, относно подкрепата за това чудо на политиката и демокрацията! ;) Мисля и за варианта Добрев "да изразява"истинските мисли на вожда си. Кой знае?! Аз - НЕ.

Коментирай

Димитров

преди 10 месеца

Аве ,некой аджеба пита ли се що изведнъж падна искането за имунитета на делянчу а и защо бе поискан ? Да не би некой да иска да изпере герп с новия месия ,асковския далавераджия

Коментирай

t_ab

преди 10 месеца

Ясно е защо не се харесвате. Кой луд ще иска да дели баницата!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.