Делян Добрев: Или ни мислят нас за кръгли идиоти, или те са такива

https://svobodnoslovo.eu/politika/delyan-dobrev-ili-ni-mislyat-nas-za-kragli-idioti-ili-te-sa-takiva/125439 SvobodnoSlovo.eu
Делян Добрев: Или ни мислят нас за кръгли идиоти, или те са такива

„Или ни мислят нас за кръгли идиоти или те са такива. Преценете сами!“ Това написа Делян Добрев във Фейсбук.

„Ние ли сме идиоти или те? Очевадна е нуждата от смяна на министри (ако ще остава тази сглобка)!“, пише депутатът от ГЕРБ.

Ето пълния текст на публикацията му:

Или ни мислят нас за кръгли идиоти или те са такива. Преценете сами!

"Кредитът на Държавната консолидационна компания (ДКК) към Българската банка за развитие, в размер на 126,4 млн. лева, е изцяло погасен, съобщиха от Министерството на икономиката и индустрията. 

По този начин българските данъкоплатци вече нямало да плащат трупащите се лихви по кредита, които до момента са 22 млн. лева."

Какви са тия глупости? Данъкоплатците не са платили 1 лев лихва. ДКК е държавно търговско дружество, което не се финансира от данъци. Нещо повече, лихви са платени на друго 100% държавно дружество. Тоест държавата образно казано мести парите от единия джоб в другия, а в сумата няма и пукнат лев на данъкоплатеца.

Ние ли сме идиоти или те? Очевадна е нуждата от смяна на министри (ако ще остава тази сглобка)!

trud.bg

18 Коментара

jvg

преди 3 месеца

Ти специално си хасковски каун.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Страшно много хора очакват с НЕТЪРПЕНИЕ моите коментари и ги четат, а и не пиша простотии, а дълбоко проникновени ФИЛОСОФСКИ размисли... to be continued...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Понякога случва ли се с жена ти да сте на различни мнения?! - Да, и то много често... - И тя как реагира? - Никак... Тя даже и не подозира, че сме на различни...---- - Понякога случва ли се Делян Добрев и Бойко Борисов да са на различни мнения?! - Да, и то много често... - И той как реагира? - Никак... Той даже и не подозира, че сме на различни...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Нали нямате съмнения коя е съпругата във вица написан току-що...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Боци, разбрах че жена ти, Диляна Добрева е катастрофирала с новата кола! Как е, пострадала ли е сериозно? - Още не е, че се заключи в банята!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Писмено упражнение в института. Преподавателят дава темата: - Господа бъдещи дипломати! Представете си, че вие представлявате интересите на нашата страна в далечна африканска държава. Обявили са ви за PERSONA NON GRATA и са ви казали да напуснете страната до 24 часа. Напишете протестна нота. След пет минути най-добрият студент на групата предава работата си. Преподавателят чете, леко намръщен и казва: - Добре, колега, написано е в стила на българската дипломация. Имам към вас само две забележки: "да ви го начукам" се пише отделно, а "черна маймуно" с главна буква. Президент е все пак.

Коментирай

moitoi

преди 3 месеца

С каквито се събереш такъв ставаш!!! Делянчо след успешните полуидиоти на ГЕРП дойде СГЛОБКАТА на завършените ИДИОТИ!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Бойко Борисов си имал една любима прости*утка. Редовно наемал само нея. Освен, че правели с*кс, клиентът водел компаньонката на театър, ресторант, шопинг и екскурзии. Веднъж политикът я завел на светски прием. Присъствали само ВИП - гости - бизнесмени, хора на изкуството, висши държавни служители... Всички мъже се държали почтително с дамата. Целували и ръка, правели и комплименти... Въобще, държали се като истински кавалери и джентълмени. Но ето, че внезапно зад гърба на нашата героиня се чул шепот: - А, ето я тая долнопробна политическа прости*утка! Мацката пламнала от негодувание: - Как смеете! Дори да знаете какво работя, нямате право да ме злепоставяте пред всички! Нито пък - да използвате такива обидни квалификации по мой адрес! Човекът, който направил въпросния коментар се изчервил до ушите: - Госпожице, покорно моля за извинение! Нямах никаква представа какво работите! Аз имах предвид - Вашия кавалер!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски проведе среща с Н.Пр. Султан Рашид Султан Алкайтуб Алнуайми, извънреден и пълномощен посланик на Обединените арабски емирства. На срещата председателят на ПГ на ДПС запозна Н.Пр. Алнуайми с приоритетите на евроатлантическото мнозинство и развитието на международните и двустранни културни и икономически взаимоотношения. --- И аз питам защо няма възможност за коментари под статията за шопара??

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Отговор - ами защото е шопар...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Секс играчките отдавна не са просто скучни вибратори с огромни размери. Те са все по-дискретни и понякога дори не можем да разберем за какво точно се използват. ---- имам екзистенциален въпрос. Батериите на моя вибратор са литиево – йонни. Мога ли да ползвам вибратора си, докато съм във ваната? Да не стане някой сакатлък?

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Река Москва тече през центъра на столицата на Русия. Тече на юг, влива се в река Ока. Река Ока се влива в река Волга. В тази река плуват много есетрови риби. Река Волга се влива в Каспийско море. Между река Волга и река Дон е прокопан канал. Река Дон се влива в Азовско море, а то е свързано с Черно море. Плуват разни военни кораби между Каспийско море и Черно море, с едни ракети на борда. Краварите завиждат на тази инфраструктура.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Китайско-съветският пограничен конфликт представлява серия от въоръжени стълкновения между СССР и КНР в периода 2 март – 11 септември 1969 година. Конфликтът се разиграва в района на остров Дамански, на река Усури, на 230 км южно от град Хабаровск. „Лазер“ изпепелява 1000 китайци на остров Дамански. “Китайци обстреляха мирно орящ съветски трактор. Тракторът отвърна на огъня, унищожи противника с артилерийски огън и излетя към базата си. Директорът на колхоза каза, че следващия път може да пусне комбайна.”

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Красноярският алуминиев завод е част от металургичния комплекс, включващ нефелитовата мина Кия-Шалтирски, рафинерията за алуминиев оксид в Ачинск, металургичния завод в Красноярск и водноелектрическата централа в Красноярск. Производственият му капацитет е около един милион тона алуминий годишно. Руският град Красноярск се намира в Сибир, разположен е на двата бряга на река Енисей.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Аре пишете, ве… мързеливци. Сорос за какво ви плаща… Или вече спря да ви плаща и вие млъкнахте, а Иванов… Ниагарския водопад е висок 47 метра. ВЕЦ при Миносинск е висок 245 метра, с 10 турбини... на река Енисей, южно от Красноярск..

Коментирай

творец

преди 3 месеца

ПОДЛЕЦИТЕ,ПОДЛОГИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ СА БИЛЕ ВИНАГИ КРЪГЛИ ИДИОТИ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.