Делян Добрев за съглашението по Шенген: Национално предателство! Перфектен повод за оставка

https://svobodnoslovo.eu/politika/delyan-dobrev-za-saglashenieto-po-shengen-nacionalno-predatelstvo-perfekten-povod-za-ostavka/124308 SvobodnoSlovo.eu
Делян Добрев за съглашението по Шенген: Национално предателство! Перфектен повод за оставка

Национално предателство нарече решението на кабинета по Шенген депутатът от ГЕРБ - СДС Делян Добрев. Той коментира във Фейсбук информацията на Епицентър.бг, че правителството се е съгласило срещу въздушен Шенген да приемем 6000 авганистанци и сирийци.

Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас, пита Добрев в публикацията си. Според него това е "позорен край на така наречената сглобка."

Ето цялата публикация на Добрев:

"Според Епицентър, Денков се е съгласил да приемем 6000 афганистански бежанци. По-лошото е, че ако това е договорка по принцип, то връщането на огромен брой бежанци у нас ще продължи

Ще трябва да се строят нови лагери. Къде? В хасковския регион са над 50% от местата за настаняване на бежанци. В моят район хората сме гостоприемни и състрадателни към бежанците, защото самите ние сме потомци на бежанци от беломорска и одринска Тракия.

Повече обаче не можем да приемем при нас! Къде ще ги строите новите лагери? В София? В Пловдив, Варна, Бургас

Нито мога да го разбера това, нито да го повярвам!

Разбирам да получим пълноправно членство в Шенген, ама срещу "въздушен", без ангажимент за Шенген по суша ми се струва толкова лоша сделка, че си е чисто национално предателство, перфектен повод за оставка на цялото правителство и позорен край на така наречената сглобка."

epicenter.bg

3 Коментара

Симо

преди 4 месеца

Добрев , а началника ти Тиквун ,не е ли част от договорената сглобка ?

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Моят житейски Experience ми подсказва, че този човек няма да завърши добре....

Коментирай

Вероника Петрова

преди 4 месеца

Ами след като господин Добрев мисли че това съгласие на Дянков е предателство да му поиска оставката .Има тази възможност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.