Денков върна на Радев изпълнен втория мандат

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-varna-na-radev-izpalnen-vtoriya-mandat/111231 SvobodnoSlovo.eu
Денков върна на Радев изпълнен втория мандат

Президентът Румен Радев прие кандидата на „Продължаваме промяната - Демократична България“ за министър-председател Николай Денков, на когото, съгласно конституционната процедура, връчи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство.

Денков върна изпълнен втория мандат и връчи на президента папката със състав на кабинет. 

"Връщам проект за състав на МС. Очакваме да бъде гласуван в парламента, ако съберем мнозинство. Всички имаме нужда от успокояване на ситуацията, за да знаят хората, че кабинетът, Народното събрание и президентската институция работят заедно, за да се развива държавата в полза на хората", заяви академик Денков. 

"По-най-бързия начин ще издам указа, за да внеса вашето предложение на Народното събрание, където да бъде гласуван по съвест от народните представители", заяви Румен Радев. 

труд 

 

3 Коментара

Зелена брада

преди 10 месеца

"По-най-бързия начин ще издам указа, за да внеса вашето предложение на Народното събрание, където да бъде гласуван по съвест от народните представители", заяви Румен Радев. И за това дори психодесният, жълтопаветен планктон ще го критикуват!

Коментирай

moitoi

преди 10 месеца

"По-най-бързия начин ще издам указа, за да внеса вашето предложение на Народното събрание, където да бъде гласуван по съвест от народните представители", заяви Румен Радев. Съвест??? Съвестта е потребност на човешката личност да носи отговорност за своите постъпки. Съвестта обикновено се осъзнава, като чувство за психологически дискомфорт, което възниква вследствие от нарушаването на личните морални и етични норми. Някои философски изследвания определят съвестта, като една от крайните точки на алтруизма. Възникването на усещането за съвест – угризения на съвестта – по своята същност е: изява на чувството за вина, за постъпка, която вече е извършена или осъзнаване на определено действие или намерение като несъвместимо с моралните и етичните норми на личността.

Коментирай

Зелена брада

преди 10 месеца

Познах! "полковник" Ма(га)рков, вече го прави!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.