Денков за зърнопроизводителите: Аз с терористи не преговарям

https://svobodnoslovo.eu/politika/denkov-za-zarnoproizvoditelite-az-s-teroristi-ne-pregovaryam/116606 SvobodnoSlovo.eu
Денков за зърнопроизводителите: Аз с терористи не преговарям

„Аз с терористи не преговарям“, това каза премиерът Николай Денков по повод организирания протест на зърнопроизводителите в страната.

„През последните два дни те започнаха да се държат като терористи. Използват фалшиви аргументи, поставят искания сега, веднага нещо да се случи. Аз с терористи не преговарям“, заяви премиерът пред bTV. 

Той допълни, че очаква зърнопроизводителите да дойдат на масата за преговори и да говорят по същество.

Недоволството на зърнопроизводителите дойде, след като беше гласувана отмяната на забраната за внос на зърно от Украйна.

Денков покани отделните браншове в земеделието да помислят какви са техните конкретни проблеми. Той каза, че е готов да ги обсъдят заедно и да търсят решения, но с числа. Във връзка с това премиерът отправи официална покана за до всички 22 организации от инициативния комитет, който подготвя протести следващата седмица.

Зърнопроизводителите обаче отказаха среща и заплашиха с блокади в понеделник и вторник. 

Премиерът заяви, че правителството няма да се поддаде на опити за шантаж и изрази съмнение, че протестът започва да придобива политически характер.

trud.bg

21 Коментара

Деница

1 year before

Правителството тероризира българския народ, в името на едни чужди корпорации! Кой си ти, Бе!

Коментирай

Мислещи

1 year before

Сега целия народ трябва да ги подкрепи, защото нашите деца ще ядат продукти от това жито, не мога да повярвам, че след 1989г ми се налага да живея в тази България, родино моя.

Коментирай

Боклуци

1 year before

Терориста си ти Денков, към народа и България, Денков първо България и после света, щом е Украйна на първо място , преди България-терориста си ти !

Коментирай

Боклуци

1 year before

Ще внася отровното жито на Украйна , заразено с химикали от войната, всичките оръжия от Америка и Западна Европа се изсипаха в Украйна и сега България да го яде, така ще е и с борчовете и помощите за Украйна, България ще плаща-омразни и проклети -политици , та и да им гласувам, ненавиждам ги,предатели!

Коментирай

Алф

1 year before

Toзи нормаленли е?

Коментирай

12345

1 year before

Глист, ще бъдеш наврян там откъдето си изпълзял.

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Пак казвам - Колкото повече слушам Денков какви ги говори по телевизията, толкова повече обиквам Боко Тиквата. Боци, обичам те, миличък. Цунки от мен и топли прегръдки. Гушкам те и шъ те изпапкам, да знаеш....

Коментирай

Червената шапчица

1 year before

Само заради тези думи, тзи плъх трябва да бъде линчуван.

Коментирай

Констанца

1 year before

Българи, трябва да се обединим и да подкрепим зърнопроизвадителите - както правят тези от сглобката. Харесват се, нехаресват се - все за заедно - в името на властта и парите. А народа ни е разединен, та разединен. Затова на тях не им пука и си правят каквото си знаят. Народ- ха-ха-ха - за тях сме плява. Аз обаче, мисля друго - не сме плява, нека го докажем! Дошло е време разделно! Нека постъпим като французите, като гърците - скочи ли един, скачат всички да го подкрепят - и успяват!

Коментирай

Glienicke Bridge.

1 year before

Нагъл национален предател! Касетъчния Денков, дето е в "пълноценна война" от 16.06 поведе война и срещу българския народ. На тоя подкрепящ укр. терористи, определящ българи като терористи, с министър на войната идиот със самостоятелен отговор на Русия само възможен еднолично в тоалета, трябва да му се обясни по сл. начин белким разбере. Опасно е да правиш сапунени мехурчета в нитроглицерин сенсибилизиращ приготвянето на взривоопасна смес.

Коментирай

Аферист

1 year before

Тоя боклук Денков нарича зърнопроизводителите „терористи“ и в същото време СЛУГУВА на фашагите сатани, които пробутват отровното си зърно в България. Оставка, бе, боклук Денков! Оставка, продажни предатели на България! Ако сега аз съм на зърнопроизводителите, ще ги помета с трактори, буздозери и тия абсолютни нещастници, защото заслужават да бъдат ИЗРИНАТИ ЗАВИНАГИ от политическата сцена на държавата!

Коментирай

Ежо

1 year before

Вън терориста денков от България!

Коментирай

Доктор

1 year before

Изключително противно същество, предизвикващо единствено отвращение. Болезнено амбициозен, злобен, двуличен, хлъзгав, продажен селски хитрец. Във властта е още в първото правителство на Борисов. Политическа проститутка.

Коментирай

Кольо

1 year before

Молецът Дянкоов е пътник! Момчето си отива....

Коментирай

Бахой

1 year before

Дуцентътттт Борисоф беше къде къде по-така министер прецедентател от Ъкъдемига Плюнков,дагева!

Коментирай

Пламен

11 months before

Абе фенков ти Българин ли си?

Коментирай

Пламен

11 months before

Български производители терористи! Аре Стегай багажа.БОКЛуК

Коментирай

Пламен

11 months before

Само с фашисти ли преговаряш иТо квото ти гажат

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.