Диана Дамянова, бивш пиар на ПП: Големият гаф на партията бе включването на Лена Бориславова

https://svobodnoslovo.eu/politika/diana-damyanova-bivsh-piar-na-pp-golemiyat-gaf-na-partiyata-be-vklyuchvaneto-na-lena-borislavova/54325 SvobodnoSlovo.eu
Диана Дамянова, бивш пиар на ПП: Големият гаф на партията бе включването на Лена Бориславова

Големият гаф на партията бе включването на Лена Бориславова, единствено това " изяде " 5-10% от поддръжката за Природен парк. Това споделя някогашният пиар на “Продължаваме смяната ” Диана Дамянова в изявление за “24 часа ”.

“Изключително нападателна акция, без тя (Лена) да отговори на въпроса какво прави на парапета, което е извънредно отблъскващо. Аз още до момента в който бях там, споделих, че не съм им майка, само че стартирането й в обществен оборот носи вреда ”, е оценката на Дамянова за държанието на Лена Бориславова в акцията на Природен парк преди изборите.
“Кампанията бе безлична. Тази, която аз организирах, бе на крилете на морала и на бъдещето на България. В началото ми хареса “Има по какъв начин ”. Мислех си, че ще заложат на прочувствения метод, само че момент по-късно се стартира: има по какъв начин децата да ядат домати и други сходни. Така даже минималната страст бе унищожена ”, споделя Дамянова.

И не престава с унищожителния разбор на предизборната акция на харвардците:
“През последната седмица акцията бе доунищожена от думите на Кирил Петков, които чух в някакво изявление - тезата бе, че няма спасители и би трябвало сами да се спасим. Точно противоположното на това, което сподели, когато се появи в политиката - че има сила и воля. Сега се оказва, че не е по този начин, и стана боза, обвързвана с доста гафове като " Априловската " гимназия ”.

Дамянова обръща внимание и на големия брой билбордове на Природен парк, к оито бяха обрасли по магистралита на страната. “Имаше още един проблем, най-вероятно са имали прекомерно малко пари и те са пристигнали в последния миг, когато стана пренасищане в ефира. По-късно стана ясно, че Природен парк имат 2 пъти повече бордове от всички останали, което е досадно.


Веднъж включих тв приемника и видях две тв реклами на Природен парк една след друга, това не си го разрешава никой. Рекламата би трябвало да е красива, съвършена и да свърши тъкмо когато е най-интересно. Вместо това видяхме Лена Бориславова на влакова комбинация - реклама, която от пиар позиция е неуместна. Това дружно с преиграната акция и билборда 5 мъже и една жена - обединени има как… ”, разнищва гафовете на Природен парк някогашният им пиар. Според нея, тези “които направиха слогана “Има по какъв начин ”, сътвориха прочувствена концепция. За страдание, тя се сведе до доматите ”.

https://novini247.com/

1 Коментара

Бродяга

преди 1 година

Баба Диди си е повЕрвала, че е PR. Не от всяко дърво става свирка и не от всяка джурна ЛАЙКА-мисирка става PR!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.