Диана Дамянова: Предизборната кампания не впечатлява никого, големият играч в пропагандно-рекламен тип е Радев

https://svobodnoslovo.eu/politika/diana-damyanova-predizbornata-kampaniya-ne-vpechatlyava-nikogo-golemiyat-igrach-v-propagandno-reklamen-tip-e-radev/53115 SvobodnoSlovo.eu
Диана Дамянова: Предизборната кампания не впечатлява никого, големият играч в пропагандно-рекламен тип е Радев

Ние си живеем в кампания, тя вече не впечатлява никого, за две години предизборни лозунги вече не можем да се ориентираме между желаното и действителното, но си заслужава кратък анализ. ПП/ДБ прави – арт, който е въздействаш, а и трудно търпи интерпретации. Добре е, че намалиха говоренето за ”добрите и лошите”, защото това е антипропаганда както и това, че намалиха (поне засега) остро негативния елемент, че това постига антиефект у драгия избирател.

Това заявява Дина Дамянова пред Веселин Дремджиев в TV+.

Вижте коментара на пиар-експерта за предизборната кампания и на другите партии и ролята на президента Радев:


"ГЕРБ продават "ще ви върнем миналото" (тип комунистически плакат) с акценти "отново". А неофициалният лозунг е "тинтири-минтири" – това е което казвате срещу нас. С това ГЕРБ показва, че се придържа напълно към борисовата лексика – прост съм като вас, мата хари и т.н., сиреч борисов е пропил кампанията.


ДПС не подлежи на коментар, неговите кампании са за алиби, иначе гласовете си идват по етническа линия. Но накратко – ДПС е човекът в Народния театър, това е всичко което трябва да знаем за тях.


Възраждане открито ни нарича евроатлантическа метастаза и прави кампания под знака на борба за лева. Национализмът и псевдопатриотизмът са пещерата , в която се крият неудовлетворените от живота си хора

БСП – джендърство и не на войната, не знам защо не на земетресенията – сигурно защото не са чели Вонегът.


ИТН – има слоган от типа нещо за тоалетна хартия – важният си ти или друго подобно, но всъщност те пък се крият зад референдум за президентска власт.


Левицата и тя участва за да върже цените, но тя по същество е полезна.


Големият играч в пропагандно-рекламен тип е Радев, който под формата на висша божествена сила всъщност проповядва рашистките си възгледи, гали по главите проруските и наказва с думи проевропейските партии. В речта на Радев за 3 март прозират внушения не срещу войната, а срещу тези, които са против нея. С изтънчен социалистически замах там се говори за искрите на #войната, които могат да подпалят и нашата черга и против партиите, които искали да разоръжат българската армия.


Тази, както и други негови речи е изключителен мастърпис на прикрита пропутинска идеология, а авторът (явно много високо платен и високо интелигентен) умее да прави внушения, без да ги изказва.

Но така е, руската пропаганда влага огромни пари в Радев (особено в неговата антивоенна и македонска теза), които са двете главни битки на Русия за запазване на България в нейния кръг на влияние и само истински читатели като например Гого Лозанов отчитат проникването на внушения от долния в горния пласт на неговите изказвания


Затова е много по-опасен от лица като Костадинов или Корнелия, чиято кампания е напълно открито рашистка. Тук при Радев става дума за много дълбоко и фино направени внушения, които накрая ни карат да се чувстваме некомфортно. Бих дала много за да видя кой е авторът, но на този етап предполагам че е някой със солидно московско образование и навярно дълбоко законспириран в българското общество като демократ Не съм сигурна и кого има предвид, като наругава тези с издигнатите на 3 ти март чужди знамена – тези развяват знамето на Русия на Шипка или тези с украински знамена на профилите си."

https://frognews.bg/

4 Коментара

ИвайлоК

преди 6 месеца

Какъв играч е Радев!? (цитирам заглавието). Радев е играчка.

Коментирай

Зелена брада

преди 6 месеца

Да Радев не е играч, затова психодесните го ненавиждат. Радев е може би единственият до сега президент-българофил и това никак не се нрави на евроатлантическите соросоидни джендъри. Оттам и исканията за импийчмънт (ялови) и хулите (фалшиво неадекватни). А баба Дияна да си пие кротко ракията и да не се прави на разбирачка на политиката. Тя е просто едно изкуфяло, продажно бабе....

Коментирай

Зелена брада

преди 6 месеца

Дамянова, а нещо за кръжеца проДАй България и Подменяме Промяната?! Или те са света вода ненапита, крадливи идиоти, но НАШИ крадливи идиоти.....

Коментирай

Петко Пройнов

преди 6 месеца

Крокодилът дияна пак се показа изпод тинята.Явно са и обещали като плячка някоя тлъста мърша.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.