Димитър Стоянов: Офертата към президента беше да бъде английска кралица – да му бъдат орязани крилата

https://svobodnoslovo.eu/politika/dimitar-stoyanov-ofertata-kam-prezidenta-beshe-da-bade-angliyska-kralica-da-mu-badat-oryazani-krilata/126433 SvobodnoSlovo.eu
Димитър Стоянов: Офертата към президента беше да бъде английска кралица – да му бъдат орязани крилата

Нямам обяснение за последното убийство у нас. Определено не е приятно, но показва каква е ситуация в България – времената са размирни и явно човешкият живот не е ценен“. Това коментира в „Тази сутрин“ Димитър Стоянов, секретар по сигурност и отбрана на президента.

Той заяви, че не е наясно дали ще има партия „Трети март“ и ако възникне такава дали ще президентска, или не.

Според него въпросът дали Весела Лечева, Крум Зарков и бившите социални министри ще бъдат лицата на такава алтернатива – трябва да бъде отправен към тях.

„Все още не виждам такъв проект на хоризонта, може би трябва да го дискутираме, след като се появи“, заяви Димитър Стоянов и допълни, че досега проруски партии не е виждал в България.

„Ако трябва да интерпретирам думите на госпожа Йотова, бих казал следното – да, предложение към Румен Радев имаше и то дойде по време на самия запис. Офертата, която отправиха към президента, е да бъде английска кралица – да му бъдат орязани крилата и да му бъдат отнети всички привилегии, включително и за назначаване на хора в службите. Ако погледнете записа, това е програмата за управление на сегашното правителство, на сегашната сглобка. Ще видите в него, че Бойко Борисов е изпран, че Конституцията вече е променена. Покана към президента Румен Радев няма – това, което казах, е в шеговит тон. Той категорично изрази своя вот на недоверие по време на връчване на мандата в резултат на този запис“, коментира Димитър Стоянов.

fakti.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.