Днес се разсеятха всякакви съмнения, че всички така наречени "десни" партии, а именно - ГЕРБ, ППДБ, ДПС, са всъщност създадени и назначени от колониалните власти структури и политици

https://svobodnoslovo.eu/politika/dnes-se-razseyatha-vsyakakvi-samneniya-che-vsichki-taka-narecheni-desni-partii-a-imenno-gerb-ppdb-dps-sa-vsashtnost-sazdadeni-i-naznacheni-ot-kolonialnite-vlasti-strukturi-i-politici/110631 SvobodnoSlovo.eu
Днес се разсеятха всякакви съмнения, че всички така наречени "десни" партии, а именно - ГЕРБ, ППДБ, ДПС, са всъщност създадени и назначени от колониалните власти структури и политици

Днес се разсеятха всякакви съмнения, че всички така наречени "десни" партии, а именно - ГЕРБ, ППДБ, ДПС, са всъщност създадени и назначени от колониалните власти структури и политици. 

Всички те са една монолитна група слуги на колониалната власт, без морал, без ценности, без милост към народ и държава, в името на собственото си материално благополучие. Те ни продават и унищожават всеки ден. 

Те наричат себе си - "елит", "цвят на нацията". 

С такъв "елит", такъв живот ще водим... :(

Виктор Папазов 

3 Коментара

moitoi

преди 11 месеца

В моментът се разиграва Поредният Фокус...на Сцената е Гешеф с ...има престъпления...знаем Кои са ...но Няма да ги кажа и подгоня!!! Българи от Елита му предлагат да се разкара...но Руснаците го Заплашвали и може би...бомбата и т.н.!!! Фокусите продължават...залата зяпа и мълчи а зад кулисите Задкулисните които са престъпници но НЕ ги ловим Редят поредната Национална Катастрофа!!! Гешеф ...Знаеш ли че БЛАТОТО няма само два бряга като реката за да кажеш на КОЙ СИ!!!???

Коментирай

Гуда от връо

преди 11 месеца

С една дума > дерЬмокрация!

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН , и какво от това. В София имаше внушителна манифестация за мир, в Пловдив, една мизерна шепа от възрастни. Нашите колониални господари, с които трябвало да сме в постоянна синегрия с дневния им ред , според не кой да е глупак, а според ПРЕЗИДЕНТА, няма да си губят повече нито времето , нито парите. Четирите военни бази, на наша територия не са достатъчни, ще ни изпратят хиляди рейнджъри да ни пазят от агресивната Русия. Целият свят,барабар с цяла Африка разбра от къде духа вятърът, само ние, нещастните още не сме на ясно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.