Днес слушателите, които се настаниха в парламента са решили да си изберат комисии, но без председатели!

https://svobodnoslovo.eu/politika/dnes-slushatelite-koito-se-nastaniha-v-parlamenta-sa-reshili-da-si-izberat-komisii-no-bez-predsedateli/109873 SvobodnoSlovo.eu
Днес слушателите, които се настаниха в парламента са решили да си изберат комисии, но без председатели!

Днес слушателите, които се настаниха в парламента са решили да си изберат комисии, но без председатели! Така де, слушателите не трябва да се преуморяват! Все пак, те не са отишли в парламента да работят, а да усвояват и присвояват публични средства за лично обогатяване и слугуване на партийния вожд.

  Естествено, че от време на време ще правят по един два брифинга, на които ще ви информират за поредния предстоящ референдум, може би, който уж вървял по план. Днес е модерно да се отвлича вниманието на заспалия народ с подписки за референдуми, а в същото време, вече и внуците ни са превърнати в длъжници след поредния държавен дълг.

  Какво друго да очакваме от хора без биографии и анонимници, които са попаднали случайно в парламента с една основна задача, да обслужват партийния вожд.

  Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров 

2 Коментара

moitoi

преди 1 година

Four members of the European Parliament as well as prestigious doctors gave a short highlights summary in a press conference of the 3rd International Covid Summit which was held in the European Parliament the previous day Четирима членове на Европейския парламент, както и престижни лекари направиха кратко обобщение на акцентите на пресконференция на 3-тата международна среща на върха за Covid, която се проведе в Европейския парламент предишния ден https://www.youtube.com/watch?v=anJWQ5eDfio Това което НЯМА да чуете от Нашите Медии и ЕВРОдепутати!!!

Коментирай

Бай Иван

преди 1 година

Неволно прочетох заглавието така: "Днес слушателите, които се настаниха в парламента са решили да си изберат комисии, но без ПРЕДАТЕЛИ!" и в първия момент наивно се зарадвах! Но уви не бях прочел вярно!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.