Днешните рокади в кабинета са пример за гавра с обществото

https://svobodnoslovo.eu/politika/dneshnite-rokadi-v-kabineta-sa-primer-za-gavra-s-obshtestvoto/14406 SvobodnoSlovo.eu
Днешните рокади в кабинета са пример за гавра с обществото

Ден 15!

Наглостта и безочието на властта, упорито продължават!

Днешните рокади в кабинета са пример за гавра с обществото.

Бившият вече здравен министър Кирил Ананиев е новият финансов такъв!

Само да припомня за тези, които са забравили. Ананиев беше вече финансов министър в служебния кабинет на проф. Огнян Герджиков през 2017 г. През този период имаше липси от над 100 млн. лева в митниците, заради бума на контрабандата тогава, под "зоркия" поглед на Ананиев.

"Страхотна" рокада! Когато си удобен, днес си финансов министър, утре- здравен, днес издаваш заповеди за маски, утре ги премахваш, въобще си "последователен"и "достоен".

Другият абсурд!

Махаш това недоразумение Ангелкова и предлагаш на нейния пост да застане бившата секретарка на Валери Сименов- Марияна Николова, която преди време, след като милиони лични данни изтекоха от НАП, тя заяви, че спокойно може да отговаря за киберсигурността у нас, тъй като имала "базова компютърна грамотност" и притежавала itcard.

Рокади ли?

Не, гавра! Гавра с тези, които 15- и ден желаят само едно! Оставка!

#оставка #борисов3

Станислав Балабанов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.