Едно е сигурно - на 6 март кабинетът подава оставка

https://svobodnoslovo.eu/politika/edno-e-sigurno-na-6-mart-kabinetat-podava-ostavka/127403 SvobodnoSlovo.eu
Едно е сигурно - на 6 март кабинетът подава оставка

На 6 март кабинетът подава оставка и това е сигурно, заяви премиерът Николай Денков. Разговорите за структурата и състава на новия кабинет обаче продължават и те се водят между Денков и следващия премиер - Мария Габриел. 

"Нека си привършим разговорите с Мария Габриел за ротацията в кабинета, постовете не са основното, а какво можем да свършим при една или друга конфигурация", каза пред журналисти Денков и подчерта, че партиите имат доверие на двамата преговарящи. 

„В цялата дискусия беше много преекспонирана темата кой какъв пост ще заеме. Ясно казахме, че с вицепремиера нямаме различия във външната политика и това се видя ясно през изминалите девет месеца", каза Денков.

„Всичко започна с изказването на г-н Борисов, който постави под въпрос възможността премиерът да отиде с министрите в САЩ. Това беше знак, че някой може да се опита да пречи на тези контакти и това за мен е неприемливо", каза Денков.

По повод днешните протести на земеделци, които искат оставката на министър Кирил Вътев, Денков коментира, че е постигнато споразумение по три важни точки. Първата е финансирането, втората е забавеното с години приемане на закони и третата е отражението на зелената сделка върху земеделието. Това, което той чул вчера и днес за оставката на земеделския министър премиерът определи като "неразумно". 

https://www.segabg.com/

8 Коментара

Червената шапчица

8 months before

Съдия Владислава Цариградска е травестит, май...

Коментирай

copy - paste

8 months before

Европейският съюз реши да намали с 2,1 милиарда евро бюджета на ключовата програма на ЕС за финансиране на научни изследвания и иновации „Хоризонт Европа“, което българският еврокомисар Илиана Иванова определи като „червен флаг“. Орязването на парите е част от предоговарянето на дългосрочния бюджет на ЕС и продължаващата помощ за Украйна. Това съобщи euractiv.bg. --- Ясно показват какво мислят за "експертизата" на българския комисар.

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Васил Пандов, ПП-ДБ: Денков и Габриел трябва да се разберат за МВнР --- Пора Невестулка и Жирафа Щраус ще се разберат в затвора защото ще бъдат съдени за национално предателство заради много неща но най вече за мигрантите които от днес заселват в България.

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Какъв е план Б, ако Джо Байдън се откаже от изборите в САЩ? Сега трябва да променим приоритетите си и да поставим Украйна на първо място, каза той и гръмко пръдна.

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Вълкът изяде бабата, облече нощницата и и се мушна под юргана... и в този момент влезе дядото... на 3 ракии и 2 виагри.

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Мъж и жена се разхождат в зоопарка и се спират пред клетката на мъжка горила, която спокойно си седяла. Мъжът рекъл: - Я му покажи малко бедро! - А бе ти луд ли си, гледай, че има много хора! - Айде мааа, покажи му да видим какво ще направи! Жената вдигнала полата и разголила бедра. Тогава маймуната започнала да ръмжи, станала и започнала да обикаля нервно, насам-натам! Тогава мъжът пак казал: - Я му покажи малко ц*ца - А бе ти наистина не си добре, гледай колко хора има! - Айде маааа, покажи му да видим какво ще направи. Жената се разголила и показала женски прелести. Тогава маймуната скочила като обезумяла, хванала се за клетката, заблъскала с всичка сила и заръмжала ужасяващо. Тогава мъжът казал на жена си: - Айде сега влез вътре и му обясни, че те боли главата!

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Мъж коси в полето, когато наблизо се приземява летяща чиния. От нея излиза прекрасна жена, облечена в сребристи дрехи и започва да установява контакт: - У нас компютрите правят всичко вместо човека: перат, готвят, чистят, възпитават децата... Мъжът: - Ебаси, а децата, к'во? И тях ли компютъра ги прави? - Да! А при вас не е ли така? - Ела да ти покажа... Един час по-късно... Бяга мъж по полето. След него бяга извънземната жена и крещи: - Продай ми компютъра! Продай ми компютъра...

Коментирай

Червената шапчица

8 months before

Дебора от начало не можела да си спомни кой е бил насилника. А иначе е опитна, още от 6 ти клас е водила полов живот, живеела е с мъж, който по късно майка и го осъдила за 10 000 лева, че била малолетна. Ура.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.