Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/edno-zlo-hodi-iz-balgariya-i-tova-e-gerb/15067 SvobodnoSlovo.eu
Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ

Едно зло ходи из България и това е ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и министър-председателят заедно се подиграха грозно с жените в България. Борисов, назовавайки жената, заемаща най-високия пост в държавата „тъпа, кърджалийска п ** а”, а Караянчева, прощавайки му, защото „знае, че го прави с душа“. Прегърна я, цуна я и му прости.

Реакцията на Караянчева е непростима. Реакцията на Караянчева е зло.

Нима не разбира, че с дадената от нея прошка дава индулгенция на всеки простак да обижда всяка една жена в България? Ако председател на Народното събрание може да бъде наречена с тези принизяващи думи, и да бъде простено, какво можем да очакваме като отношение към всички други жени? Награда за простака?

Нима не разбира, че с дадената от нея прошка застава на страната на насилниците? В действащ закон, с който се предполага да е запозната, е установено, че: "Сексуален тормоз" е всяко нежелано поведение от сексуално естество, изразено физически, словесно или по друг начин, с което се накърняват достойнството и честта и се създава враждебна, принизяваща, обидна, унизителна или застрашителна среда“.

Нима е забравила казаните от нея през есента на 2018 г. думи:

„Едно зло ходи из България и това е домашното насилие.“

„Приемам борбата срещу домашното насилие за своя кауза.“

„Не трябва да бъдем неми свидетели на домашното насилие.“? Или са били фалшиви?

Нима е забравила и срещата в Народното събрание, на която я запознах с данни за насилие на работното място, а на нея й беше забавно и ведро каза: „Тук (в Народното събрание) такива неща не се случват.“?

Прощавайки обидата, Караянчева прощава и поощрява открития и безнаказан тормоз над всяка една жена. Това е непростимо. Това е зло.

Ако в ада има специално място за жени, които не подкрепят други жени, колко ли специално трябва да е мястото в ада за жени, които вредят на други жени?

Албена Белянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.