Ех, академик Денков, съжаление и безграничен гняв пораждате

https://svobodnoslovo.eu/politika/eh-akademik-denkov-sazhalenie-i-bezgranichen-gnyav-porazhdate/111007 SvobodnoSlovo.eu
Ех, академик Денков, съжаление и безграничен гняв пораждате

Ех, академик Денков, съжаление и безграничен гняв пораждате.

Днес станахме свидетели как едни одиозни индивиди, ламтящи за власт влязоха в Президентството като мишки. Няма по-брутални и безскруполни от пасмината на Продължаваме подмяната и Доносническа България.

Обръщам се към Бойко Борисов, като към колега генерал - не се принезявай и не слизай на тяхното ниво! Съдбата на Отечеството е в твоите ръце, Бойко и не влизай в колаборация и не давай подкрепа, за да не те застигне презрението на народа!

Честта и достойнството са присъщи за генералите! Да отиваме на избори и предателите да оттекат в канала! Продължаваме с протестите, съратници, до пълната победа над "добрите сили"!

Димитър Шивиков 

8 Коментара

ИвайлоК

преди 10 месеца

Шивиков, ако този от Банкя ти е колега - язък за останалия генералитет на България, а и за теб. Ако си с него - и двамата сте пълен резил. Български.

Коментирай

Хаха!

преди 10 месеца

Генерал от кои войски е Буци?

Коментирай

Мони

преди 10 месеца

Боже мой, какъв генерал е Толупа? Той не е нито истински пожарникар, нито полицай, нито мутра, като мутрите, нито комунист, нито демократ, нито каратист, нито футболист, нито тенисист, нито охранител, нито кмет, нито мъж. Във всичко е или пълно менте или половинчата пародия. Та... нежели Генерал :)))

Коментирай

мсг

преди 10 месеца

Омерзение, а не съжаление!

Коментирай

Бабушка Ольга

преди 10 месеца

Какие генералы были когда-то - Орлов, Соколов, а теперь - Мухов, Комаров.

Коментирай

Иванов

преди 10 месеца

Шивиков, що не се обърнеш и към другите генерали, не само към Бойко. Обърни се най-напред към ген. Атанас Атанасов-гнома, после към Стефан Янев. Къде са се изявили тези генерали, в какви битки. Къде се прояви Бойчето от Банкя, който прочел само една книга през живота си , на която даже е забравил автора,къде?

Коментирай

zmei1

преди 10 месеца

Иванов, не си прав! Боко Ръпоня е чел само една книга, но дали я е дочел? Това никъде не е изяснено докрай.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.