Еххххх Радев, Радев какво ни натресе в мирно време!

https://svobodnoslovo.eu/politika/ehhhhh-radev-radev-kakvo-ni-natrese-v-mirno-vreme/119660 SvobodnoSlovo.eu
Еххххх Радев, Радев какво ни натресе в мирно време!

Доста горещичко е било в София нощес.

Гледах видеозаписи от снощи. Гледах и не можех да повярвам на очите си. Полицията пречеше на народните представители да влязат в ОИК. Един тлъст и размъкнат полицай с висящо над панталоните шкембе крещеше, да не му нарушават личната неприкосновеност без някой да го е пипнал. Наглеците от ОИК доказваха, че са по-високи стоящи от народните представители, като институция. Заприлича ми на нощен преврат в София. Честно! Като на филм!

Ако и това, което се случвало тази нощ из София не е държавен преврат, здраве му кажи! 

ЦИК, ОИК, недопускане на народни представители от полицията, полицейски кордони пред ОИК ...

За толкова години съм виждала какво ли не в София и тази държава. Съвременник съм на 10 ноември, митингите след това, Града на истината, опожаряването на Партийния дом, ноща на белия автобус, в добавка и Кървавата сряда , но такова София е преживявала може би само в нощите около 8,9,10 септември 1944 г. Не знам защо така си мисля, когато гледам лайфове и видеозаписи от тази нощ. Прилича ми на филм. Не е реално. НО за съжаление Е!

Еххххх Радев, Радев какво ни натресе в мирно време!

Валентина Милова

7 Коментара

емигранд

преди 6 месеца

ДААА ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК БЕ ЗАМЕНЕН С ЕДИН ГОЛЯМ СРЕДЕН ПРЪС=НАЙ НАКРАЯ ГО РАЗБРАХТЕ.

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

"В началото бе Радев"-така ще започва записката върху глинена плочка,намерена по нашите земи!

Коментирай

Ники

преди 6 месеца

Радев ни ги натресе. Ама вие гласувахте за тях. Радев ги определи като шарлатани. Вие защо не протестирахте срещу тях когато направиха правителство, нали слушате Радев? Или дискредитирате Радев, който вече се е опомнил , с цел да оневините шарлатаните?

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Ех,президенте Радев!Голям,непростим грях имаш,че ни натресе тия идиоти! За България ТИ! си като проклетото чудовище горби за СССР и целия соц-лагер! Спиш ли спокойно?Не сънуваш ли кошмара,който сътвори???А хубавата Деси как те понася?

Коментирай

албена

преди 6 месеца

Точно така, лицето Радев пръв подкрепи нарушението на Конституцията (понеже куролираният Кирчо носел България в сърцето си). Нищо няма да измие от него този позор, чиито горчиви плодове все още берем. Почти няма нещо, което простокиро да е направил и то да не е беззаконно. Почти няма негово изказване, от което да не е видно, че коефицентът му на интелигентност е доста под средното ниво.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.