Ексклузивно в “Свободно слово”! Кирил Петков: Антикорупционният закон е залог за приемането ни в Шенген

“За пръв път в България имаме толкова сериозен закон за противодействие на корупцията”, заяви Петков

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kiril-petkov-antikorupcionniyat-zakon-e-zalog-za-priemaneto-ni-v-shengen/116887 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Кирил Петков: Антикорупционният закон е залог за приемането ни в Шенген

“За пръв път в България имаме толкова сериозен закон за противодействие на корупцията”, заяви Петков

“Ако антикорупционният закон бъде приет, не само ще ни бъде по-лесно да отворим вратата за Шенген, не само планът за възстановяване зависи от този закон, но всъщност на българското общество най-големият проблем е, че нямаме до този момент истинска институционалност, с която да борим корупцията.” Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред микрофона на журналиста от “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

 

Кирил Петков коментира и темата със зърнопроизводителите и протестите на миньорите. "Много важно е да се каже, че вчера българското правителство с премиера акад. Денков се справи много добре със ситуацията", смята Петков. Той посочи,че кабинетът е провел истински разговори, а не е стоял зад политически лозунги." Искам да поздравя правителството, защото това е начинът, по който България трябва да се движи", добави още съпредседателят на ПП-ДБ.

 

Петков отговори и на въпрос дали оставката на Атанас Атанасов може да разклати управлението: "Службите са една друга тема, по която отдавна сме казали, че трябва реформата да продължи с големи стъпки. От тази гледна точка ще продължим да работим", обеща той.

 

Какво още каза Кирил Петков пред “Свободно слово”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков.

2 Коментара

dimat

преди 7 месеца

Още една "институция",за заселване с булгаристанската политПроституция!Честито ви говедца и да викнем бойниа си вик: "му-у"!Кажете бе говеда,колко пъти ви подаваха подобни морковчета и вие ги захапвахте !Този е поредния,но не и последния -последния ще бъде като ви обещаят тържествена заупокойна молитва на гроба на целокупния говежди,така наречен "народ"!Му-у-у!

Коментирай

с чужда пита

преди 7 месеца

платиха от обществения ресурс, за да затворят устите им - така се справят. Интересите на обществото (т.е. на гражданите) обаче са нарушени. Незначително по-ниски цени за хляб със значително по-ниско качество - това ни предлагат.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.