Ексклузивно в “Свободно слово”! Кирил Петков съзря конспирация в предложението на ГЕРБ! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kiril-petkov-sazrya-konspiraciya-v-predlozhenieto-na-gerb-video/128529 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Кирил Петков съзря конспирация в предложението на ГЕРБ! (ВИДЕО)

“Те ще ни дадат техния документ в деня на оставката, а дотогава ще се случват тези моноспектакли – няма никакъв смисъл от това.“

 

Това каза Кирил Петков от ПП-ДБ в отговор на днешното изказване на Бойко Борисов.

 

Напомняме, че Борисов заяви, че на 5-и март ще представят коалиционното споразумение, на 6-и ще го дадат на ПП-ДБ да го четат, а 8-ми март Денков и Габриел ще са приключили оценката на министрите.

 

„Това, което ме озадачава, е, че оценките на министрите на Денков са готови от 4 седмици и чакаме оценките на Мария Габриел. Нашето предложение беше дадено на ГЕРБ на 20 февруари – никакъв обратен официален отговор“, допълни Петков.

 

Според него „няма смисъл да дават документа в деня на оставката“ и „има явна стратегия да се бавят нещата до последния момент“.

 

Припомняме, че миналата седмица, докато беше на посещение в Париж, премиерът Николай Денков направи неочаквано признание, че от три седмици не е разговарял с външния министър Мария Габриел относно предстоящата ротация и смяна на министри.

 

„Нека припомня, че преди три седмици с Габриел се разделихме с идеята, че ще обсъдим работата на министрите, след като проведе разговори с тях, и да ги обсъдим. Това досега не се е случило, не сме провели разговора с нея“, заяви премиерът.

 

Какво още каза Кирил Петков, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

2 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Двама лъжци и измамници се надлъгват!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.