Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова: Избирателите са предадени!

Червените стягат нов вот на недоверие

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-korneliya-ninova-izbiratelite-sa-predadeni/118501 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова: Избирателите са предадени!

Червените стягат нов вот на недоверие

“Най-голямото предателство към избирателите в най-новата ни история вече е озаконено с още един акт”, това заяви минути след вота на недоверие Корнелия Нинова. По думите ѝ най-предадени трябва да се чувстват симпатизантите на ПП-ДБ и ГЕРБ.

 

“Готови сме с мотивите за втория вот на недоверие”, допълни председателката на БСП лслед неуспешното гласуване в пленарната зала срещу кабинета „Денков-Габриел”.

 

Нинова акцентира, че имат принципно съгласие от останалите опозиционни партии по мотивите, а темата е несправянето на кабинета с отбраната и националната сигурност.

 

Какво още каза лидерката на социалистите, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

2 Коментара

Грамотност липсва

преди 6 месеца

Пише се "Узаконен", не "Озаконен", госпожице журналистке.

Коментирай

НИКОЛОВ

преди 6 месеца

Важното е да пише "ексклузивно". А грамотността... Може и без нея!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.