Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова: Нашата работа е да критикуваме и да предлагаме алтернативни решения (ВИДЕО)

БСП внесе днес вот на недоверие срещу кабинета „Денков”.

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-korneliya-ninova-nashata-rabota-e-da-kritikuvame-i-da-predlagame-alternativni-resheniya-video/120550 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Корнелия Нинова: Нашата работа е да критикуваме и да предлагаме алтернативни решения (ВИДЕО)

БСП внесе днес вот на недоверие срещу кабинета „Денков”.

„В 10.00 ч. днес внесохме вот на недоверие срещу кабинета заради провал в националната сигурност и отбраната. Имаме подписите на ИТН и “Възраждане”, заяви ексклузивно за “Свободно слово” Корнелия Нинова.

 

"Липсата на кворум в парламента е укоримо поведение. Като опозиция ще внесем алтернативен бюджет, ще имаме позиции. В 10 часа внасяме вота на недоверие за отбрана и национална сигурност, заедно с подписите на "Има такъв народ" и "Възраждане". Дали ще мине - ще видим". Част от мотивите е Шенген, там няма прогрес. Искаме оставката на цялото правителство", допълни лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите ѝ има много важни неща за решаване - данъчните закони, бюджета.

 

"Нашата работа като опозиция е да критикуваме и да предлагаме алтернативни решения", допълни Корнелия Нинова.

 

Тя отказа да коментира оставката на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

Какво още каза Корнелия Нинова, гледайте в репортажа на “Свободно слово” ексклузивно от Народното събрание.

2 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Mademoiselle De La Крушовица. Оръжейната кралица май похарчи парите от комисионните от продажбата на оръжия за окрайна и пак е гладна. Иска и тя дял от плячката. Дъртата гювендия знае някои номера как може да се бърка в кацата с меда.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.