Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов е готов за третия мандат! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadin-kostadinov-e-gotov-za-tretiya-mandat-video/130347 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов е готов за третия мандат! (ВИДЕО)

“Нека да видим дали третият мандат ще дойде при нас и нека да видим дали ще има въобще трети мандат”. Това коментира в кулоарите на Партийния дом лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

 

Партията няма да бави третия мандат, ако Румен Радев им го връчи.

 

“Ние сме готови да вземем мандата и сме готови със състав на правителство”, изтъкна Костадин Костадинов.

 

Въпреки това поред Костадин Костадинов изборите са единствения изход. В понеделник той също подкрепи избори 2 в 1 с европейските.

 

На консултациите с президента Румен Радев Костадин Костадинов също посочи, че от партията имат готовност да предложат вариант за правителство и за състав. По думите му обаче в този парламент кабинет на "Възраждане" няма да намери подкрепа.

 

Какво още каза Костадин Костадинов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

2 Коментара

За какво ли не е готов Костя,

преди 1 месец

в името на благосьстоянието.

Коментирай

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Казвам го без никаква злоба към Възраждане - много се съмнявам Костадинов да извади достатъчно хора от неговата партия за да състави кабинет.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.