Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов: Управляващото мнозинство показа своята немощ

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadin-kostadinov-upravlyavashtoto-mnozinstvo-pokaza-svoyata-nemosht/123335 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадин Костадинов: Управляващото мнозинство показа своята немощ

“Управляващото мнозинство на практика показа своята управленска немощ”, заяви ексклузивно пред журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков  лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

 

След като вчера “Възраждане”, БСП и ИТН блокираха парламентарната трибуна в знак на протест срещу демонтажа на ПСА и промените в Конституцията, днес опозиционните депутати бяха готови да влязат в зала, но кворум нямаше, т.к. ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС не присъстваха.

 

“Нямаха дори смелостта да дойдат в парламента, за да се срещнат отново с нас очи в очи. Само че няма как да бягат вечно, в понеделник ще бъдат тук. Парламентът няма да работи, докато беззаконието в държавата не спре. Тези хора, които режат глави, искат да "режат главата" и на Българската Конституция. Това няма как да стане", коментира той.

 

"Редно е, когато има въпроси, които разделят общественото мнение, да има референдуми. Както по темата за българския лев и Паметника на Съветската армия", допълни Костадинов, подчертавайки, че няма нужда от протести по улиците, защото "протестът вече е в Народното събрание".

 

Какво още каза лидерът на “Възраждане”, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно в “Свободно слово”.

5 Коментара

Ачо

преди 4 месеца

Докато вие от Възраждане,БСП и ИТН си играете на културна съпротива срещу фашистите,те продължават да рушат историята на държавата.Време е да призовете народа на борба за свобода от англосаксонската колонизация.Докажете,че сте на нивото на времето!.Време е да се изметат колонизаторите!

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

ПАМЕТНИКЪТ??? Това е моментът V1 за сглобката където полета им към небитието без кацане бе премината!!! Приятна катастрофа!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.