Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадинов: ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите, нека освободят България от своето присъствие! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-kostadinov-pp-db-ne-tryabva-da-se-yavyavat-na-izborite-neka-osvobodyat-balgariya-ot-svoeto-prisastvie-video/130496 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Костадинов: ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите, нека освободят България от своето присъствие! (ВИДЕО)

“ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите. Нека освободят България от своето присъствие.” Това каза лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в кулоарите на парламента.

 

„Заложиха поредица от конституционни бомби. ПП-ДБ са маргинална политическа формация, дошла на власт с машинации. Имаха 10 месеца парламентарен живот, защо досега не предложиха комисия за „Турски поток“. Те управляваха 9 месеца заедно с ГЕРБ и ДПС“, уточни Костадинов.

 

По повод годишнината на България в НАТО Костадинов коментира:

 

„Трябва да поставим много сериозно въпроса за членството на България в НАТО. В момента пропагандата продължава да ни обяснява как това е единствената формула за национална сигурност, но истината е, че България никога не е била по-застрашена, отколкото сега, в този момент, заради членството си в НАТО. НАТО е антируски, военен, агресивен, неотбранителен блок, който иска да води война с Русия. Макрон, който е президентът на Франция, заяви директно и категорично, че ще закара войски в Украйна. Въпросът не е дали, а кога? Същото нещо ще се случи и с България, защото никой няма да ни пита – България вече е фронтова държава. Единственото решение е моментално да се напусне НАТО“.

 

Какво още каза Костадин Костадинов, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

 

4 Коментара

dian

преди 1 месец

Позор за теб !!! А защо гласува лобисткия закон на Петков да националирате земите на хората по морето ? А ? За мераците му към Корал ,чувал ли или те купиха ?

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Възраждане е моят, български глас!

Коментирай

Патриотарин

преди 1 месец

Тоя не е такъв ,на какъвто се прави ! Пък щял да управлява

Коментирай

Ана

преди 1 месец

От години настоявам да се приеме Закон за политическата отговорност. Партия, която е гласувала противоконституционни закони, да бъде заличена служебно от регистрите на политическите партии. Партия, която не е довършила мандата си, да не може да участва на избори в два последователни парламентарни избора. Народен представител, който е гласувал противоконституционни закони, завинаги да изгуби правото да се явява на избори за парламент и европейски парламент. Докато безобразията на разни подлоги и нищожества с купени дипломи продължават без каквито и да било последствия България ще затъва все по-дълбоко в блатото до окончателното й изчезване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.