Ексклузивно в “Свободно слово”! На брифинг в парламента, ген. Атанасов нарече вота на недоверие “Октомврийска революция на болшевиките”. ПП-ДБ отказаха да отговорят за родството на Васил Терзиев с Петър Младенов!

Кирил Петков: 62 от 66 заложени реформи станаха реалност

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-na-brifing-v-parlamenta-gen-atanasov-nareche-vota-na-nedoverie-oktomvriyska-revolyuciya-na-bolshevikite-pp-db-otkazaha-da-otgovoryat-za-rodstvoto-na-vasil-t/118465 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! На брифинг в парламента, ген. Атанасов нарече вота на недоверие “Октомврийска революция на болшевиките”. ПП-ДБ отказаха да отговорят за родството на Васил Терзиев с Петър Младенов!

Кирил Петков: 62 от 66 заложени реформи станаха реалност

“Болшевиките са искали да спретнат октомврийска революция”. Така съпредседателят на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов определи на нарочен брифинг в парламента неуспешният опит на БСП, “Възраждане” и ИТН за вот на недоверие. Комунистическата риторика на генерала никак не беше в унисон с излезлите преди дни данни, че техният кандидат за кмет на София Васил Терзиев е племенник на Петър Младенов. Веднага, щом чуха въпроса, зададен от журналиста на “Свободно слово” Анелия Дулева, целокупната парламентарна група буквално избяга от “трибунката” и се скриха в недостъпен за медиите коридор на бившия Партиен дом. Преди тя и операторът Симеон Крушков да ги подгонят из тайните лабиринти на соц сградата, Кирил Петков гордо заяви, че “62 от 66 заложени реформи станаха реалност, благодарение на кабинета “Денков”.

 

Единственото, което вотът на недоверие показва, е абсолютната предизборна немощ на партиите, които го организираха. Когато някой пита какво правят министрите и защо работят по този начин - ние показахме какво означава истинско лидерство. Да не се опитваме само да използваме PR говорения. Сложихме си репутацията на линията, за да може реформите да станат реалност”. Това заяви Кирил Петков на трибунка в НС.

 

Атанас Атанасов пък коментира, че "болшевиките" са искали да спретнат октомврийска революция. "Чрез протестиращите се търсеше начин да се дестабилизира страната, но разбраха, че правителството се грижи за тях през европейските фондове. Така старозагорският район ще има бъдеще", заяви той.

 

"Успешно реализирахме своя дневен ред. Само кабинетът на Денков може да реализира дневния ред на нацията. Атакуващите управлението не могат да формулират негова алтернатива. Управлението е трудно и свързано с много компромиси, които трябва да се договарят, както и с неспирни конфликти, защото то се крепи на партии, които запазват своите различия. Президентът Радев направо обезглави системата ни за изграждане на приоритети в националната сигурност, като отказа да свика КСНС", коментира другият съпредседател на ПП-ДБ Христо Иванов.

 

Какво още казаха лидерите на двете партии и как медиите се принудиха да ги преследват в мрачните коридори на бившата комунистическа власт в Партийния дом, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

6 Коментара

Яна

1 year before

На кой ненормалник му хрумна да слага най-отпред към всяко заглавие "Ексклузивно в “Свободно слово”!" или подобни неща? Така се обезценява "ексклузивното". Не може всичко да е "ексклузивно" или "скандал" или нещо подобно. Заглавието не търпи паразитни фрази, заемащи мястото на важното. Тези неща не помагат на комуникацията, само дразнят. Все едно непрекъснато да си поставяш камъни пред себе си на всяка крачка, за да ти пречат и да ги заобикаляш...

Коментирай

darkaveng

1 year before

Много добре си стана! Нека всички видят Идиотите, затриващи Нашето Мило Отечество! Скоро, много скоро, ще се явите там, където ви е мястото! И тези, гласуващи за сглобкатс, бе, вие си знаете! А иначе, "гномът" си е ... гном! Анадънму?😀

Коментирай

neli.koleva66

1 year before

Ген. Инч Хай не може да избяга от себе си и затова говори с този език-произход, следване в СУ, работа в разградско...Пребоядиса се за една нощ, както направиха мнозинството от ''новите демократи''. Празни думи от празен човек.

Коментирай

jvg

1 year before

Христо Иванов - без един ден трудов стаж, Кирирл Петков - също, покрай тати си, Гномът - пребоядисан идиот, Бойко Тиквата - психопат и мутра, Пеевски - милионер /може би милиардер/ с никакъв трудов стаж или бизнес. Дали усещаме какви хорица нищи ни решават съдбите?

Коментирай

Ексклузивно

1 year before

ниво на журналистката от "Свободно слово". Тя не знае, че един репортаж е "ексклузивен" само тогава, когато никой друг няма тези кадри. Не може кадри от пресконференция да бъдат "ексклузивни" за никоя от медиите, присъствали на нея. Толкова за нивото на журналистиката. Момичето допуска и правописни грешки, като пише "Озаконен" в материала за Корнелия Нинова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.