Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: Изборите ще покажат кои ще са партньори на ИТН! (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-toshko-yordanov-izborite-shte-pokazhat-koi-shte-sa-partnyori-na-itn-video/142357 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: Изборите ще покажат кои ще са партньори на ИТН! (ВИДЕО)

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов обяви в кулоарите на парламента, “че изборите ще покажат кои ще са партньори на ИТН, която е диалогична партия.”

 

"Такива предварителни заявки, не им е сега момента!

"Има такъв народ" подкрепя практични неща, не партии. Ако някои политически лидери са еволюирали, ще започнат да мислят и ще представят програма. Така би могло да има и стабилно управление”, допълни още той.

 

"Когато получихме третия мандат, показахме как трябва да се сформира правителство - ясна програма и мерки, със срокове и достатъчно голямо мнозинство, което да ги подкрепя", припомни Йорданов.

 

Какво още казаха от ИТН, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu

2 Коментара

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

6 days before

Малкото ДПС - И Т Н на кое ли дпс ще се предложи?

Коментирай

В отговор на ШИШИ

6 days before

Защо е важно да се приеме Закон за прозрачността на чуждото влияние (Закон за чуждите агенти), който да задължава всички физически и юридически лица, които участват в обществения живот, да разкриват източниците на финансиране за своята дейност Всяка държава има задължение да управлява пространството на публичното си слово. САЩ са го направили още през 1938г., Русия през 2012г., а Франция и Грузия преди няколко месеца. Такъв закон трябва да бъде приет и в България. Според медийни публикации от 2022г. само фондация “Америка за България” е раздала, под формата на грантове, над $400 млн., а американското правителство, чрез фондация USAGM – $145 млн. Данни за хонорарите на физическите лица няма.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.