Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов нападна регионалния министър на промяната Андрей Цеков и “bTV: “Телевизията е на политическа каишка, корупцията е в МРРБ” (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-toshko-yordanov-napadna-regionalniya-ministar-na-promyanata-andrey-cekov-i-btv-televiziyata-e-na-politicheska-kaishka-korupciyata-e-v-mrrb-video/116778 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов нападна регионалния министър на промяната Андрей Цеков и “bTV: “Телевизията е на политическа каишка, корупцията е в МРРБ” (ВИДЕО)

 

Приказките на Киро и Асен се оказаха пълна лъжа. 

“В bTV са на някаква политическа каишка и не им дреме”. Това обяви пред журналисти депутатът от “Има такъв народ” Тошко Йорданов. Гневът му се стовари върху частната медия, защото според него, журналистите й отказвали да отразяват изявленията на ИТН за корупцията и гафовете на “Продължаваме промяната”. 

“Обвиненията към Гроздан Караджов (бел.ред.: министър на регионалното развитие от квотата на ИТН в кабинета “Петков”) се оказаха долна лъжа. Всичко, което Караджов не беше направил, но му го приписваха, го прави сегашният регионален министър. Андрей Цеков е предложение на Асен Василев и Кирил Петков. Всичко, което тези тримата направиха, е корупционно - възобновиха инхауса, с 30 процента отгоре, дадоха парите на същите онези фирми. Корупция. Само че корупцията е в ПП-ДБ”, обяви Йорданов. 

“Оня усмихнатият крачол на баща си (бел.ред.: визира експремиера Кирил Петков) отиде на едно интервю и каза как Слави му искал един милиард, или два. Филм правиха за “Капитан Андреево” - същите тия измамници долни.Какво да направя като говоря истината”, възмути се народният избраник от пълното безразличие и отказа на bTV да даде трибуна на него и колегите му. 

“Ако bTV имаха акъл и някаква признателност, трябваше да са много благодарни на г-н Трифонов. Докато “Шоуто на Слави” беше в bTV, това беше най-гледаното телевизионно предаване. И праймтаймът, т.е най-скъпият пояс с реклами, беше изместен в тоя часови пояс. В момента там е Цитиридис - вижте си какви са рекламите, колко струват и кой го гледа. Нещата са несравними”, обяви Тошко Йорданов. 

Какво още каза депутатът пред микрофона на Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, вижте във видеото на “Свободно слово”.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.