Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: „Страйкърите“ гърмят като пуканки на фронта в Украйна

https://svobodnoslovo.eu/politika/ekskluzivno-v-svobodno-slovo-toshko-yordanov-straykarite-garmyat-kato-pukanki-na-fronta-v-ukrayna/117955 SvobodnoSlovo.eu
Ексклузивно в “Свободно слово”! Тошко Йорданов: „Страйкърите“ гърмят като пуканки на фронта в Украйна

“Тагарев е вреден. Просто е вреден”, заяви народният представител

 

“Страйкърите" гърмят като пуканки на фронта в Украйна. Това заяви председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов във връзка с искането на военния министър Тодор Тагарев, изразено по bTV, купуването на  бронетранспортьори "Страйкър" да бъде одобрено в бърз порядък, преди местния вот.

 

"Тагарев е вреден. Просто е вреден. Тези същите "Страйкъри“ си направете труда да видите какво се случава на фронта в Украйна. Съжалявам, но дадоха стара бойна техника на украинците, а сега гърмят като пуканки", заяви Йорданов.

 

Какво още каза народния представител, гледайте в репортажа на журналиста Анелия Дулева и оператора Симеон Крушков, ексклузивно за “Свободно слово”.

2 Коментара

Точка Първа

9 months before

Стара песен, на нов глас за нов господар...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.